emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
26 Квітня 2014 Саша 1451

«Спортлідер+» завершує виступ в Кубку України на стадії півфіналу
В матчі 1/2 фіналу змагань підопічні Віктора Мглинця поступилися грізному «Локомотиву» із Харкова

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Локомотив» (Харків) – 0:3 (0:2)

Голи: Білоцерківець Микола (6), Бето (12), Сорокін Дмитро (25)

«Спортлідер+»: 41. Хомин Павло, 1. Тимощук Богдан – 5. Михайленко Дмитро, 6. Чуднов Андрій, 7. Рибак Сергій, 8. Коробка Максим, 9. Калуков Дмитро, 11. Заворотний Ярослав (кап.), 14. Івонко Максим, 15. Мартинюк Дмитро, 18. Сондак Володимир, 20. Засенко Андрій, 21. Фетько Олексій

Головний тренер: Віктор Мглинець

«Локомотив»: 1. Литвиненко Дмитро (кап.), 2. Іваняк Євген – 4. Федорченко Дмитро, 5. Білоцерківець Микола, 7. Журба Сергій, 10. Сорокін Дмитро, 11. Камеко Дмитро, 13. Сорокін Олександр, 19. Бето, 20. Кисельов Віталій, 32. Шпигарь Микита, 70. Клочко Дмитро, 89. Клочко Євген, 91. Сірий Євген

Головний тренер: Євген Ривкін

Сьогодні флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», провів свій черговий поєдинок. В рамках 1/2 фіналу Кубку України, вирішальна частина якого в ці дні проходить у місті Черкаси, підопічні Віктора Мглинця зустрічалися із діючим переможцем Екстра-ліги, грізним харківським «Локомотивом».

Перший небезпечний момент в грі створили «залізничники». Забивати міг Білоцерківець, який небезпечно пробивав з середньої дистанції, проте на щастя для подолян його удару забракло влучності. Відповідь «лідерів» не змусила на себе довго очікувати. Фетько спочатку розкішним перекатом поклав на паркет Литвиненка, а потім з гострого кута цілив вже у порожні ворота, однак врятував «Локомотив» від неприємностей в цьому епізоді Дмитро Клочко, який в самовідданому стилі в останній момент виніс сферу з лінії порожніх воріт. Команди продовжували діяти у відкритій манері, відповідаючи атакою на атаку, що приносило неабияке задоволення багаточисленним вболівальникам. Впродовж наступної хвилини підступними ударами обмінялися Журба та Михайленко, проте на висоті були голкіпери обох команд. Підопічним Євгена Ривкіна вдалося перехопити ініціативу, і небезпечні моменти біля воріт «Спортлідера+» стали виникати із завидною регулярністю. Змінювати цифри на табло міг активний Білоцерківець, який потужним ударом з-за меж карного майданчику цілив точнісінько у праву «шістку», проте вище всяких похвал у рамці зіграв Хомин, в неймовірному стрибку врятувавши свою команду від вірного голу. «Локомотив» не зупинявся на досягнутому, і невдовзі таки досяг свого. Це активний Білоцерківець відгукнувся на зразкову скидку Дмитра Сорокіна, і невідпорно пробив з розвороту в ліву «шістку» – 0:1. Підопічні Віктора Мглинця не опустили руки, і вже дуже швидко відновлювати паритет повинен був Сондак, який з кількох метрів цілив у ближній кут після розіграшу кутового, проте Литвиненку дивом вдалося ліквідувати загрозу. Змушений був голкіпер «залізничників» демонструвати свій високий клас і в наступній атаці, коли в неймовірному стрибку зумів парирувати «мертвий» м’яч після вбивчого пострілу Калукова в правий верхній кут із-за меж карного майданчику. «Локомотив» в ті хвилини діяв другим номером, очікуючи свого шансу у стрімких контратаках, і невдовзі ця тактика принесла свої плоди. Журба розкішною передачею вивів на ударну позицію Бето, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши в праву «шістку» – 0:2. Подоляни не здавалися, і в наступній атаці відмінну нагоду скоротити розрив до мінімуму зобов’язаний був Калуков, однак не зумів в ближньому бою переграти Литвиненка. Завершення тайму проходило у атаках харків’ян. Доводити рахунок до розгромного міг Бето, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота. Згодом бразильський нападник «залізничників» міг реабілітуватися за свій вражаючий промах, однак рятівником подолян в цьому епізоді виявився Сондак, який в останній момент зняв сферу з ноги темношкірого нападника «Локомотиву».

Не менш цікавою видалася друга половина зустрічі. Вже в її дебюті небезпечними ударами обмінялися Фетько та Дмитро Сорокін, проте на висоті були голкіпери обох команд. Харків’яни зуміли перехопити ініціативу, і невдовзі змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Відзначився активний Дмитро Сорокін, який спочатку ефектним фінтом пошив у дурні Чуднова, а потім невідпорно пробив з розвороту точнісінько у лівий верхній кут, не залишивши Хомину жодних шансів – 0:3. В наступній атаці закріпити перевагу «залізничників» у рахунку міг Камеко, проте рятівником подолян в цій ситуації виступив Рибак, в останній момент вибивши сферу з лінії порожніх воріт. «Лідери» не здавалися, і вже через декілька хвилин скорочувати відставання повинен був Івонко, однак черговий блискучий сейв виконав Литвиненко, в неймовірному стрибку парирувавши гарматний постріл впритул у виконанні Максима. Відповідь номінальних гостей не забарилася. Оформлювати дубль міг Білоцерківець, який розкішним ударом з розвороту цілив у лівий верхній кут, проте на щастя для хмельничан влучив у стійку. Відмінну нагоду відзначитись мав Кисельов, однак не зміг в ближньому бою переграти Хомина. Хмельничани в надії врятувати долю матчу перейшли на гру в п’ять польових, і вже фактично відразу скорочувати розрив повинен був Фетько, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити порожні ворота після розкішного прострілу на дальню стійку у виконанні Рибака. Підопічні Віктора Мглинця не опускали руки, однак харків’яни своєю злагодженою та грамотною грою в обороні не залишали «Спортлідеру+» жодного жансу на прийнятний результат.

У підсумку – поразка «Спортлідера+» з рахунком 0:3, яка залишає хмельницьку команду за бортом фіналу Кубку України.

Свій заключний поєдинок в нинішньому сезоні «лідери» проведуть 3-ого травня. В цей день підопічні Віктора Мглинця в Івано-Франківську зіграють із місцевим «Ураганом».

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо