emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
29 Травня 2014 Саша 2402

НФК «Поділля» - «ОДЕК»: далі буде?
Домашній поєдинок хмельницького «Поділля» проти «ОДЕКа» із Оржіва завершився гучним скандалом
НФК «Поділля» (Хмельницький) – «ОДЕК» (Оржів, Рівненська область) – 0:0
Матч перервано на 73-ій хвилині
Арбітри: Назар Лівіцький (Тернопіль) – Сергій Данчук, Павло Беженар (обидва – Чернівці)
НФК «Поділля»: 1. Поправка Олександр – 3. Трифонов Віталій, 4. Бабій Олександр (8. Подлюк Артур, 62), 5. Романюк Артем, 9. Колесников Олексій, 10. Федорко Артем, 11. Семенюк Федір, 13. Грицик Дмитро, 14. Петрівський Дмитро, 15. Юхимович Дмитро, 18. Ціх Ростислав (кап.). Запасні: 81. Восканян Машук – 16. Булкін Михайло, 7. Зенін Владислав, 17. Роговський Максим, 6. Шутяк Євген
Головний тренер: Микола Федорко
«ОДЕК»: 1. Кособуцький Юрій – 4. Ядчишин Роман, 8. Чикалюк-Козакевич Сергій (кап.), 10. Каращенко Віктор (7. Давидюк Андрій, 55), 14. Коляда Микола, 17. Скляр Євген, 18. Скоцький Богдан, 21. Новосад Максим, 22. Тивонюк Віталій, 33. Газицький Віктор, 70. Трофімчук Михайло. Запасні: 28. Мозеров Андрій – 2. Поліщук Володимир, 94. Сахнюк Андрій, 11. Федосенко Юрій, 9. Пуц Віктор, 5. Марковець Олександр
Головний тренер: Григорій Шаламай
Попередження: Грицик Дмитро (62)
Ось і дочекався Хмельницький повернення великого футболу! 28-ого травня новостворене хмельницьке «Поділля» провело свій дебютний домашній поєдинок в нинішньому сезоні – в рамках 5-ого туру чемпіонату України з футболу серед аматорів підопічні Миколи Федорка зустрічалися із діючим переможцем змагань, «ОДЕКом» із Оржіва, Рівненської області. Забігаючи наперед відзначимо, що матч завершився грандіозним скандалом, який ще довго пам’ятатиме уся футбольна громадськість Хмельниччини.
Відзначимо, що увесь поєдинок проходив під акомпанемент рясного дощу, який не припинявся ні на секунду, проте варто віддати належне гравцям обох команд, які не особливо звертали уваги на примхи небесної канцелярії, відчайдушно намагаючись демонструвати на полі свої найкращі якості. Однак погода все-одно внесла свої корективи – переважала в’язка боротьба на кожному клаптику газону, проте до загострення справа доходила дуже рідко.
Перший небезпечний момент в грі створили господарі поля, які за шаленої підтримки рідних трибун на рівних діяли із своїм більш зірковим опонентом. Відкривати рахунок в зустрічі міг Грицик, який розкішним пострілом під поперечину замикав блискучу подачу Романюка від кутового прапорця, проте Кособуцькому в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. В наступній атаці змінювати цифри на табло повинен був Колесников, однак не зумів в ближньому бою переграти стража воріт «ОДЕКа». Хмельничани продовжували тиснути, і невдовзі чудову нагоду відзначитись мав Семенюк, який ефектним ударом головою замикав чудовий фланговий навіс у виконанні активного Романюка, проте відверто вибачив команду із Рівненщини, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожню рамку. Під завісу тайму ініціативою заволоділи вже гості, які зуміли створити декілька стовідсоткових нагод біля володінь Поправки. Забивати міг Газицький, який з кількох метрів розстрілював ворота після ефектної скидки п’ятою у виконанні Коляди, проте рятівником «Поділля» в цьому епізоді виявився Ціх, який у відчайдушному підкаті в останній момент заблокував гарматний постріл форварда рівнян.
А ось після перерви почалося! Ні, видовищного футболу не було і в другому таймі. Хіба що доволі небезпечний удар під поперечину зі штрафного з метрів 28-и у виконанні капітана «Поділля» Ростислава Ціха. Та «ОДЕК» відповів небезпекою, коли Давидюк впритул розстрілював ворота хмельничан, але надійно зіграв Олександр Поправка. Більше, фактично, нічого – боротьба на кожному клаптику поля та… «стогнячки» гостей, які з перших хвилин другого тайму апелювали до арбітра: «Темно! Нічого не видно».
І оржівці свого досягли. На 73-хвилині матчу арбітр прийняв рішення зупинити матч! Майже відразу на стадіоні було ввімкнено штучне освітлення, однак рефері не наважився продовжувати гру, посилаючись на те, що нібито «не бачить розмітки»! Навіть вболівальники «Поділля» просили гравців з Рівненщини вийти та дограти, але ті все твердили: «Нам погано видно». А коли чули у відповідь: «А футболістам «Поділля» краще видно?», тікали у роздягальню. Якось не по-чемпіонськи це… Суперечки тривали хвилин 30, аж поки головний рефері не прийняв остаточного рішення – «гейм овер», що відверто «змазало» початок футбольного сезону у нашому місті.
Отже, матч перервали за рахунку 0:0, і тепер дисциплінарний комітет може покарати «Поділля» технічною поразкою за неналежну підготовку стадіону до матчу. Однак, хмельничани можуть довести й інше – до того, як пішла сильна злива, а вона розпочалася за годину до гри о 18.00, все було добре. А ось постійний грім, блискавки, темне небо і, врешті решт, перегорівші лампочки стадіонного освітлення – це форс-мажор, а тому матч треба дограти, починаючи з 73 хвилини! Згадайте матч «Дніпро» - «Металіст»!
Таке рішення було б непоганим уроком для чемпіона, який у простій ситуацій повів себе якось не дуже зрозуміло для команди «Поділля» та її вболівальників. А може саме так і має поводити себе чемпіон України серед аматорів?
Свій наступний поєдинок «Поділля» проведе 4-ого червня. В цей день підопічні Миколи Федорка у рідних стінах зустрінуться із ФК «Вінниця».

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 24.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.59
39.64
42.29
42.34

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо