emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
12 Червня 2014 Небайдужий 1730

Очолюваний Ларіним «Форум розвитку України» вирішив провести з'їзд нової політпартії до 11 липня

Очолюваний колишнім заступником глави Адміністрації Президента Сергієм Ларіним «Форум розвитку України» вирішив провести установчий з'їзд нової політичної партії до 11 липня.
Про це сказано в повідомленні ініціативної групи Форуму.

«Нову політичну партію ми будемо будувати на принципах конкуренції та відкритості, реальної децентралізації та демократії в партійному управлінні, рівноправному представництві інтересів усіх регіонів. Ставимо за мету провести консультації в кожному регіоні за проектами партійної платформи та статуту, напрацьовані ініціативною групою, і протягом місяця провести установчий з'їзд«, — зазначив Ларін у виступі на Форумі 11 червня.

Він запросив до участі в новому політоб'єднанні всі конструктивні сили країни.

За повідомленням ініціативної групи, на форумі відбулася активна дискусія з приводу кризової ситуації в країні та шляхів виходу з неї з урахуванням результатів виборів Президента.

Учасники заходу дійшли висновку про те, що політика влади в останні три місяці була провальною і призвела до втрати контролю над частиною території України, людських втрат, руйнування звичного укладу життя людей на всіх рівнях.

Вони констатували, що існуючі політичні механізми не справляються з викликами, що стоять перед країною та її громадянами, а існуючі партії збанкрутували політично і втратили довіру громадян.

«Тому учасники Форуму вирішили, що сформована кризова ситуація вимагає створення нової національної центристської політичної партії, яка зможе об'єднати країну і змусити систему влади працювати в інтересах людей. Нова партія повинна бути не просто фасадом об'єднання за регіональними інтересами, а реальним інструментом для знищення корупції та розробки плану економічного розвитку, створення нових робочих місць і підвищення якості життя людей», - сказано в повідомленні ініціативної групи.

При цьому учасники форуму погодилися з тим, що обрання Петра Порошенка Президентом продемонструвало прагнення народу України до глибоких змін та соціально-економічних трансформацій.

Як повідомляло агентство, 1 червня Ларін оголосив про рішення створити нову партію.

Ларін очолював виборчий штаб депутата Верховної Ради Сергія Тігіпка на виборах Президента, але залишив посаду у зв'язку з розбіжностями з кандидатом.

Він працював заступником голови Адміністрації з січня 2013 року по лютий 2014 року.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо