emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
25 Червня 2014 КВУ 2007

25 червня 2014 року в м. Хмельницькому в приміщенні обласної ради Хмельницький обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» спільно з Чернівецькою обласною громадською організацією «Комітет виборців» за підтримки Громадської ради при Хмельницькій обласній державній адміністрації за підсумками моніторингу виборчого процесу провели круглий стіл на тему: «Виклики для новообраного президента: погляд із Поділля».
Перед початком круглого столу для місцевих засобів масової інформації пройшла прес-конференція за результатами реалізації на Хмельниччині проекту "Народом обраний – народу прозвітуй! Взаємодія депутатів різних рівнів рад!»
В заходах взяв участь Народний депутат ВР України Ігор Сабій, колеги з Чернівецької організації КВУ Ігор Гаврада та Ігор Бабюк, члени громадської ради при Хмельницькій ОДА, представники громадських організацій, партій.
Присутні з зацікавленням вислухали інформацію директора Буковинського центру виборчих технологій, експерта Чернівецької обласної організації «Комітет виборців» Ігора Бабюка про роботу активу та волонтерів Хмельницького та Чернівецького КВУ в рамках проекту "Народом обраний – народу прозвітуй! Взаємодія депутатів різних рівнів рад!» та презентував новий посібник для депутатів місцевих рад: «Як взаємодіяти та спільно вирішувати проблеми громади», підготовлений та виданий Чернівецькою громадською організацією «Комітет виборців» в рамках цього проекту. Він також окреслив перспективи проекту на наступний рік.
Своїм баченням загроз та викликів для новообраного
Президента поділився з присутніми експерт з питань виборчих технологій, зв’язків з громадськістю Чернівецької обласної організації «Комітет виборців», кандидат політичних наук, доцент кафедри державного управління національного університету ім. Ю.Федьковича Ігор Гаврада.
Про необхідність переобрання Верховної Ради України, шляхи розв’язання цієї проблеми та перспективи подальшої діяльності найвищого законодавчого органу країни проінформував учасників круглого столу народний депутат Верховної Ради України Ігор Сабій. Більш ніж годинна дискусія навколо озвучених питань показала, що вони є актуальними на сьогодні, потребують обговорення і розв’язання.
Присутні однозначно висловилися за якнайшвидше переобрання Верховної Ради на основі нового виборчого Закону з відкритими списками.
Крім того, учасники круглого столу погодились з думкою про необхідність прийняття Закону про люстрацію, без проведення якої буде неможливим оновлення влади в Україні і її повне перезавантаження.
Не обійшли увагою і необхідність децентралізації влади, але й наголосили на загрозах, які можуть виникнути при її непродуманому і поспішному проведенні.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо