emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
27 Червня 2014 Громанянин 1489

Вчора, 26 червня, близько 23.20 на перехресті вулиці Панаса мирного та Проспекту Миру автомобіль державної служби охорони, державний реєстраційний номер 0833 або 0834 (було неможливо розгледіти точно), не надавши перевагу в русі, мало не збив мене та 2-х моїх товаришів, коли ми переходили через дорогу на пішоходному переході при вимкненому світлофорі. Маневр водій автомобіля здійснив без попереджувального сигнала поворота та на значній швидкості з вимкненими спец-сигналами, що свідчить про те, що він їхав не за викликом. Ми, оговтавшись від переляку та усвідомивши те, що мало не загинули, зателефонували за номером 102. Черговий частини, котрий взяв слухавку, не захотів направити наряд міліції до місця пригоди, тому що я відмовився назвати йому своє ім'я, повідомивши, що надам всю необхідну інформацію для правоохоронців, які приїдуть. Я б написав скаргу на чергового, з яким мені пощастило поспілкуватись, але він не хотів виконувати свій обов'язок, покладений на нього законом нашої Великої країни, а саме, відмовився назвати своє ім'я та посаду, мотивуючи це тим, що я не представився йому (я, як громадянин, не зобов'язаний цього робити). Пізніше він почав суперечити своїм словам і сказав, що вже представлявся, повторити несказані слова він, звичайно ж, відмовився. Мене це обурило, і я дещо грубо пояснив йому, що він порушує закон (за грубість мені досі соромно). А от шановний черговий замість того, щоб прислухатись та виправитись в данній ситуації, обізвав мене нецензурним словом та кинув слухавку. Я ще раз спробував зателефонувати на 102, з надією на те, що черговий схаменеться, але де там. Ніякої правди там я та мої друзі так і не добились. Мало того, ми помітили, що той самий автомобіль ДСО почав їздити "туди-сюди", мабуть, їм повідомили про те, що вони створили аварійну ситуацію. Я дуже довго думав про те, що сталось, і дійшов до дуже неприємного висновку, який мене засмутив: в нашій державі дуже мало правоохоронців, які з честю виконують священу присягу, дану ними Українському народу. Так як же навчити цих "ментів" і зробити з них Міліціонерів?

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 23.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.59
39.64
42.29
42.34

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо