emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
9 Липня 2014 Оля 1882

20% від кожного чека з ресторану «Стейк Хаус» буде іти на покращення умов перебування хмельницьких військових, які захищають нашу країну!

З 9 липня в ресторані «Стейк Хаус» впроваджується благодійна акція щодо покращення безпеки та умов життя військових, які захищають нашу рідну країну ціною свого здоров’я та життя.


Особливість акції в тому, що вона діє за принципом «з рук в руки». Тобто на зібрані кошти «СВ-Клуб» закупить необхідні для військових речі та безпосередньо передасть їх військовослужбовцям.

Після завершення трапези офіціанти або адміністратори дякуватимуть Вам, адже щойно Ви зробили внесок в безпеку країни і підтримали наших військових.

Ціни не підвищуватимуться незалежно від акції.

Кошти не будуть перераховані на ефемерні рахунки, за ці кошти будуть закуплятись речі, що потрібні безпосередньо для хмельницьких військових.
Ми працюватимемо з військовими з «десантури» – в/ч А0553 (це військова частина, що знаходиться в мікрорайоні Дубове).

Потреби для військових будуть формуватись підрозділом, що розташовується на Сході країни. Усі рахунки будуть перевірятись як перед купівлею, так і після того, як буде розповсюджена допомога.

«Ми маємо вболівати за єдність України та боротися з тими, хто хоче її роз’єднати. Тому ми прийняли рішення, щоб надавати частину коштів для потреб хмельницьких військових. Я закликаю всіх хмельничан долучитися до акції та підтримати наших патріотів. Давайте спільно допоможемо нашим землякам. Ми не повинні сидіти на місці, коли є люди, наші співвітчизники, які потребують допомоги!», - коментує власник «СВ-Клубу» Віктор Вікарчук.

Схожа акція вже діє в кількох містах Західної України, особливо поширена вона в місті Івано-Франківськ, але там заклади виділяють лише кілька днів на тиждень для збору коштів. Ми ж вирішили зробити повномасштабну акцію. Щодня до 31 липня Ви можете самі зробити внесок в безпеку України. Адже 20 % від кожного рахунку будуть спрямовані на потреби військовим.

Усі охочі долучитися до акції «Свій за свого у Стейк Хаус» можуть знайти необхідну інформацію у однойменній групі в мережі «Фейсбук» або зателефонувати за номерами: (0382) 700 515, (096) 947 13 13.

Ми прагнемо створити ВЕЛИКУ СИЛЬНУ СОБОРНУ УКРАЇНУ!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.5
39.52
42.22
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо