emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Липня 2014 Володимир 1810

"Діти неоголошеної війни": такі ж, як усі

Соціальний проект з питань забезпечення дітей, які постраждали від збройних конфліктів і проживають в нашій області, стартував, по суті, з Волочиського району. Його ініціювала Партія розвитку України та небайдужі до людського горя українці.
Родина Віри Журавльової виїхала з окупованого Криму, коли почалися перестрілки і її дітей намагалися зацькувати за любов до України. Тепер в сім'ї шестеро дітей. Наймолодший, Ярослав, народився вже на Хмельниччині. Старші - Михайло, Давид, Єлизавета, Олеся, Ксенія - говорять українською і щиро цим пишаються. Всі вони оповиті розумінням і підтримкою в с. Купіль, де тепер їхня батьківщина.
Не лише матеріальну, а й моральну підтримку цього разу їм передали від представників команди розвитку Хмельниччини Лілія Бернадська, Микола Олійник, Валентина Моісеєнко та Сергій Яковлєв.
На Хмельниччині сьогодні проживає ще 8 вагітних жінок, які мають статус вимушено переселених осіб. Це та категорія, з якої розпочато реалізацію проекту «Діти неоголошеної війни».
Мами, які народили в нашій області, а також багатодітні, отримають «мобільну» допомогу – поповнення телефонних рахунків. Вони зможуть підтримувати зв'язок із родичами, що залишилися на окупованих територіях. Звичайно, разом з тим, такі родини одержать і речі першої необхідності: одяг, продукти харчування, засоби гігієни, іграшки тощо.
Цей проект різноплановий і багатовекторний. Його першочергова мета – попередити ризики, які можуть актуалізуватися для дітей. Серед них - проблеми зі здоров’ям, бідність, недостатнє харчування, втрата доступу до освітніх послуг.

0-800-212-212 - номер контактного центру, який працює цілодобово для родин із зони АТО, що потребують нагальної допомоги.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.34
39.37
42.56
42.57

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо