emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
16 Липня 2014 Сергій 1763

Басейн - джерело радості і задоволення для дорослих і дітей!
Всім відомо, що басейн – це благо. Але вода в ньому - ідеальне середовище для розвитку бактерій, накопичення органічної та хімічного сміття.
Вчені пов'язують безліч небезпечних захворювань з попаданням в організм людини хлору або ж шкідливих продуктів, які виходять після хлорування води. До таких захворювань відносять: рак печінки, рак ободової і прямої кишки, рак шлунка, рак сечового міхура. Але можуть бути пошкоджені не тільки органи, які беруть участь у травленні, але й шкіра, волосся, очі, дихальні шляхи тощо.
Саме тому басейн «Каліпсо» «СВ-Клубу» не застосовує хлор для очистки води. Метод дезінфекції води в басейні «Каліпсо» відбувається шляхом її насичення іонами срібла і міді без використання хлору і дозволяє надійно захистити воду від хвороботворних мікроорганізмів на тривалий час навіть при відключенні фільтрувального обладнання. Крім того, згубно діючи на бактерії і віруси, даний метод не призводить до розвитку у них імунітету. Насичення води іонами срібла і міді - єдиний сучасний метод знезараження води в басейні, який володіє настільки тривалою дією.
Про користь плавання хором говорять лікарі. З їх точки зору, відвідування басейну - це суцільні сеанси оздоровлення. Тому що, по-перше, плавання – один з видів спорту, що позитивно впливає на хребет, а по-друге, отримати хоч якусь травму, мирно плескаючись у басейні, практично неможливо. Крім того, плавання нормалізує діяльність серцево-судинної системи, зміцнює органи дихання, гартує організм і підсилює імунітет, упорядковує нерви, покращує рухливість суглобів, підвищує тонус шкіри і м'язів.
Якщо ви давно мрієте навчитись плавати, покращити фігуру, зміцнити організм і водночас відпочити - почніть відвідувати басейн «Каліпсо», адже недостатньо тільки мріяти, треба діяти.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо