emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
24 Липня 2014 Сергій 2991 2

Лілія Бернадська озвучила позицію Партії розвитку України щодо питання часткової мобілізації.

Верховна Рада підтримала указ президента Петра Порошенка про часткову мобілізацію. За це проголосували 232 депутати. Мобілізація проводиться протягом 45 діб із дня набрання чинності названим Указом.

Війна на сході нашої держави. Росія нарощує на кордоні з Україною військову техніку, солдатів, закидає новітнє озброєння, деверсантів під командуванням представників професійних спецслужб, демонструє публічну підтримку ДНР та ЛНР. В Україні триває неоголошена війна, під умовною назвою «АТО».

Країною прокотилися акції протесту. Родичі військовозобов’язаних, які вже завтра можуть опинитися у зоні військового конфлікту, справедливо ставлять питання: чому мають гинути їхні діти, чоловіки, батьки, в той час, наприклад, коли зі східних областей держави дорослі чоловіки сховалися за статусом біженців. «Діти верхівки держави, народних депутатів нехай показують приклад, а наші діти – підуть за ними!», – так просто кажуть близькі люди призовників. Матері, жінки вимагають від влади належного забезпечення, захисту, необхідного обладнання, харчування, порядку із наданням фінансової та гуманітарної підтримки, адже досі із зони АТО йдуть тривожні повідомлення про те, що нашим хлопцям бракує елементарного: бронежилетів, тепловізорів, оптики та ін.

Партія розвитку України має чітку позицію щодо питання часткової мобілізації. Її озвучила Лілія Бернадська, мати та дружина офіцера: «Команда розвитку України висловлює своє занепокоєння указом «Про часткову мобілізацію». Громадяни, яких було мобілізовано ще у травні місяці, до цього часу не пройшли ротацію. Ми з обуренням відзначаємо невідповідність одна одній заяв вищих посадових осіб. Так, Андрій Парубій заявив, що в разі необхідності буде проведена ротація тих солдат, «які вже по кілька місяців знаходяться на передовій». Водночас указ про часткову мобілізацію не передбачає ротації учасників АТО. Таким чином, влада суперечить сама собі. Ми вважаємо, що в указі має бути чітко прописано питання ротації та надання гарантій мобілізованим українським громадянам перебування в зоні АТО не більше 45 днів. Можновладці повинні припинити політичні ігрища, скоординувати свої дії. Має бути чіткість, лаконічність і військова конкретика, яка забезпечить збереження життя людей і мінімізує ризики», – підсумувала Лілія Бернадська.

Коментувати:
Коментарів - 1:
Від: Taras24.07.2014 15:17 шановна регіоналка-ядухівка, вам не соромно? спочатку ваша свора привела до цсього, що зараз коїться, а тепер ви в чомусь ще там звинувачуєте владу? спочатку повтікали усі як криси, а тепер вилазите зі своїх нірок і починаєте ганити владу? роти позакривайте! не маєте права! мали б совість і страх перед Богом! граєте під дудку ядухи й досі, злигалися з нардепами лабазюками, корнійчуками, лукашуками, які думають, що люди дурні і не бачать хто є хто. будете відповідати за кров дітей, які загинули, бо ви фінансували бандюків, на таких як ви трималася ця злочинна система. За кров відповісте перед Богом. 

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо