emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
11 Серпня 2014 Сергій 1839

Партія розвитку України є опозиційною до неефективних політичних процесів і відсутності реформ, а не до влади в цілому

Економічна ситуація в державі критична. Експерти прогнозують подальше зростання безробіття, підвищення цін на продукти в Україні, тому влада зобов’язана надати гарантії людям щодо найближчого майбутнього. Так, за різними прогнозами, до зими вартість одних тільки круп виросте на 50%. І все це фіксується на фоні скорочення соцвиплат, зростаючої інфляції, здорожчання комунальних послуг і цін загалом по всій території країни.

«Партія розвитку України стурбована політикою Кабінету Міністрів, – заявляє представник команди розвитку Галина Пятак. – Не можна створювати боєздатну армію за рахунок громадян. Люди і так із жахом очікують на початок опалювального сезону, розуміючи, що грошей вистачатиме, у кращому разі, лише на комунальні платежі». Реальна ситуація така: уряд «заморозив» до кінця року пенсії та заробітну плату бюджетників. Зарплата, пенсія і прожитковий мінімум переглядатися не будуть – навіть на розмір інфляції. На 1 липня вони складають: 1218 грн. (зарплата), 949 грн. (пенсія), 2018 грн. – прожитковий мінімум. Цей уряд вкотре перекладає тягар відповідальності за свої незграбні дії на плечі громадян!

До того ж, взимку Україну очікує ще й зростання безробіття. За даними Федерації профспілок України, якщо сьогодні на обліку Служби зайнятості перебуває 400 тисяч чоловік, то на кінець року ця цифра зросте вдвічі.

І на центральному, і на місцевому рівнях продовжуються зловживання чинної влади, корупційні дії (спекулюють навіть на війні!). Команда розвитку займається і буде займатись моніторингом дій влади, доносити результати до громадськості. Голова Національного комітету Партії розвитку України, народний депутат Юрій Мірошниченко наголошує: «Ми в опозиції до неефективних політичних процесів і відсутності реформ, а не до влади в цілому».

Мета досягнення європейських стандартів життя не має бути відсунута на другий план. Можновладці не повинні відкладати «на завтра» проведення комплексних реформ в країні.

Галина Василівна переконана, що саме зараз, коли відсутність бюджетних коштів обумовлена і проведенням АТО в тому числі, економічний розвиток повинен бути чи не найпріоритетнішим завданням сьогодення. Натомість владні мужі, і на Хмельниччині в тому числі, займаються перетягуванням політичної ковдри, а не вирішенням господарських та соціальних проблем громад.

Аби не довести людей до межі бідності, Партія розвитку України вимагає від уряду індексувати рівень пенсій і зарплат з урахуванням реального рівня інфляції, який за оцінками самого КМУ складає від 14.4% до 19% до кінця року. Неухильно дбаючи про подолання корупції і підтримку економіки.


Галина Пятак, представник команди розвитку на Хмельниччині

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.62
39.65
42.2
42.22

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо