emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
18 Серпня 2014 Валерій Іванюк 1702

Новий навчальний рік у Хмельницькому ВПУ №11 розпочнеться з новою технікою


Гаряча вступна компанія у ВУЗи підходить до завершення, і навчальні заклади проводять інтенсивну підготовку до нового навчального року. Один із провідних вищих професійних закладів Хмельниччини прозвітував перед батьками абітурієнтів та студентів про якість підготовки та презентував технологічні новинки, які будуть введені із початком навчання.

Разом із представниками ПриватБанку було продемонстровано автоматизовану систему обліку відвідування навчального закладу студентами. Ця система представляє собою невеликий пристрій для зчитування інформації з пластикових карток та передачі даних через Інтернет. Студент, який прийшов або виходить із навчального закладу лише проводить особистою пластиковою карткою через зчитувач терміналу та вводить пін-код. Далі проходить ідентифікація студента та відправлення на сервер даних про час входу/виходу із ВУЗу. Разом з тим, про цю подію система ще інформує батьків через SMS-повідомлення.

“Ця дивовижна технологія, яка нам безкоштовно надана ПриватБанком, є дійсно необхідною для всіх навчальних закладів. Спрощений процес обліку відвідування студентів дозволяє оперативно отримати інформацію про відсутніх та водночас швидко приймати відповідні рішення, - говорить директор Хмельницького ВПУ №11 Селізар Василь Михайлович. - Батьки студентів із приємним подивом та підтримкою сприймають це нововведення, адже це дозволить контролювати своїх дітей навіть із відділених містечок та сіл області”.

На зібранні, окрім подарованого ВУЗу комп’ютера, ПриватБанк презентував для студентів нові можливості та перспективи від проходження он-лайн практики у ПриватБанку.

“Он-лайн практика у ПриватБанку - це нові перспективи та можливості для вашої професії, яку ви освоюєте у стінах ВПУ №11. Фінансова грамотність із використанням новітніх технологій на сьогодні є перша необхідність для успішного кар’єрного росту, як по спеціальності, так і в банківській справі. Після завершення практики ви отримаєте відповідний сертифікат, а у разі успішного навчання - рекомендацію про влаштування на роботу у ПриватБанк”, - відмітив заступник директора Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку Валерій Шемчук.

На сьогодні система обліку відвідування впроваджена у 28 навчальних закладах Хмельницької області.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 24.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.59
39.64
42.29
42.34

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо