emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
19 Серпня 2014 Валерій Іванюк 2101

В Хмельницькій області ПриватБанк встановив 400-й термінал самообслуговування із “родзинкою”
В “Центральному” відділенні ПриватБанку в місті Хмельницькому по вул. Проскурівська, 19 встановлено чотирьохсотий термінал самообслуговування із “родзинкою”. “Родзинка” полягає в тому, що термінал може прийняти гроші пачкою, а не по-купюрно!

“Ця унікальна можливість значно скоротить час обслуговування клієнтів, які сплачують великі суми, або кладуть виручку на розрахунковий рахунок, - говорить керівник Хмельницького відділення “Центральне” Олена Слободян. - Це вже зацікавило деяких приватних підприємців та організації, які хочуть встановити такі термінали на своїх торгових майданчиках.”

Користуватись терміналами дуже просто та зрозуміло. Фахівці ПриватБанку постійно працюють над спрощенням меню, але навіть якщо Ви заплуталися в меню і функціях пристрою, то завжди зможете звернутися за допомогою до Інтернету, де на сторінці ПриватБанку зможете побачити відеоролик з необхідними інструкціями.

“Інтенсивний розвиток термінальної мережі самообслуговування зумовлений підвищеним попитом на “електронних касирів” серед постійно зростаючої кількості клієнтів ПриватБанку, так як можливість цих апаратів дуже широкі від отримання або відправлення грошових переказів міжнародних систем до купівлі квитків на транспорт або культурно-масові заходи. Лише з початку року в Хмельницькій області мережа терміналів самообслуговування зросла на 50%.” - відзначив керівник напрямку розвитку та контролю банкоматної та термінальної мережі Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку Віктор Лосюк.

На сьогодні в Хмельницькій області мережа банкоматів складає 242 шт., (нагадаємо, що клієнти ПриватБанку можуть знімати готівку у банкоматах інших банків без комісії! Комісію сплатить ПриватБанк), а терміналів самообслуговувавання встановлено 400.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо