emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
31 Серпня 2014 Сергій 1595

ООН повинна ввести миротворців на українсько-російский кордон

Ситуація в державі наразі далека від мирної, не дивлячись на те, що Президент у своїй передвиборчій кампанії якраз і обіцяв забезпечити спокій в державі.

Голова виконкому Партії розвитку України Сергій Ларін заявив, що протистояння в Донецькій і Луганській областях переросло в повномасштабну війну з тисячами жертв і руйнуванням економіки регіонів. «Порошенко не зміг провести результативні переговори на міжнародній арені та забезпечити реальний діалог всередині країни. Ситуація «ні війни, ні миру» далі не може продовжуватися», – підкреслив політик.

Команда розвитку вважає за необхідне терміново скликати засідання Верховної Ради за участю представників органів місцевого самоврядування для прийняття рішень, котрі як забезпечать захист від зовнішньої агресії, так і допоможуть прийняти Національний план примирення. Народні обранці повинні звернутися до міжнародного співтовариства із закликом ввести на Донбас миротворчі війська і поліцейські сили ООН для запобігання військового конфлікту і забезпечення ефективного контролю українсько-російського кордону.

«У цих трагічних умовах вважаємо проведення дострокових парламентських виборів небезпечною авантюрою. Організовувати битву за владу, коли йде битва за виживання і єдність країни – безвідповідальне рішення. Але якщо президент пішов на такий крок і ініціював створення під своїм ім’ям «коаліції війни», ми закликаємо всі опозиційні сили об’єднатися в КОАЛІЦІЮ МИРУ. Ми повинні стати виразниками настроїв тих громадян України, які виступають проти кровопролиття і подальшої дестабілізації, які бачать як корупція і непрофесіоналізм влади, що списуються на війну, призводять до зупинки тисяч підприємств і зубожіння народу», – зазначив Голова виконкому Партії розвитку.

Україні та її героїчному народу потрібна реальна допомога, а не обговорення чи засідання на усіх рівнях – потрібні дії, РЕАЛЬНІ ДІЇ. Вони ВРЯТУЮТЬ ЖИТТЯ сотням тисяч людей….


Прес-служба Партії розвитку України

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо