emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
2 Вересня 2014 Сергій 1628

Партія розвитку України оприлюднила маніфест із гучною назвою
"Україна: право на майбутнє"

МИР
Україна завжди була мирною державою, а український народ пишався своєю миролюбністю. Однак у певний момент хтось вирішив, що діалог про майбутнє можна вести виключно крізь приціл автомата. Війна стала буденністю, інформація про тисячі загиблих і поранених – звичною. Внутрішні суперечки перетворили Україну на геополітичну шахівницю, за якою грають циніки, яким байдуже наше майбутнє і наші національні інтереси. Але це не байдуже нам!

ЄДНІСТЬ
Ми різні, але всіх нас єднає любов до України. Єдність у різноманітті – це базовий принцип нашої політики в економічній, гуманітарній та соціокультурній сферах. Свобода віросповідання та спільна молитва за Україну, діалог культур, світоглядний плюралізм, забезпечення мовних прав і соціокультурних потреб – засадничі складові політики національної єдності.
Політика економічної єдності – це передумова сталого розвитку держави, забезпечення добробуту всіх громадян. Історично сформованій виробничій кооперації підприємств Донеччини і Львівщини, Сумщини і Криму, інших регіонів держави альтернативи немає і не буде у найближчому майбутньому.
Платформою політичної єдності є ідея республіки, в основі якої – розуміння держави як «спільної справи» всього народу. Ми за ухвалення республіканської Конституції, що гарантовано захищає права і свободи кожного громадянина та ґрунтується на засадах самоврядності та парламентаризму.
РОЗВИТОК
Економічне зростання, соціальна стабільність та безпека життєдіяльності кожного громадянина – складові сталого розвитку нашої держави. Зубожінню населення, самоусуненню держави від виконання соціальних зобов’язань треба покласти край.
Досі не оголошено війну корупції та тіньовій економіці. Натомість весь тягар кризи та війни влада перекладає на плечі тих, хто працює.

МИР – ЄДНІСТЬ – РОЗВИТОК
Сьогодні ми всі спільно мусимо знайти шлях до миру заради України, заради наших дітей. Ми маємо знову навчитися слухати одне одного, дискутувати, знаходити компроміс. Необхідно відкинути насильство, примус і приниження тих, хто має іншу думку. Ми переконані, що життя людини, мир, єдність та розвиток – це найвищі цінності.

*Це основні положення Маніфесту.
У повній версії також виписано першочергові
вимоги та пропозиції Партії розвитку України.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо