emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
УВАГА! Повідомлення ще не промодеровано адміністратором!
5 Вересня 2014 Анастасія 1472

Розпочато кампанію моніторингу якості надання адміністративних послуг міліцією громадської безпеки МВС України

Через напружену ситуацію, що склалася в Україні, громадяни активно скуповують зброю, щоб захищати себе і свою сім’ю. Проте все ще залишаються численні недосконалості у сфері видачі дозволів на її придбання, зберігання та носіння, а також її реєстрації, перереєстрації та надання інших адміністративних послуг Департаментом громадської безпеки МВС України.

До того ж, користуючись монопольним становищем на ринку дозвільних послуг та закритістю ціноутворення, за окремі адміністративні послуги Міністерство внутрішніх справ встановило надмірну плату, розмір якої не узгоджується з вимогами постанови Кабінету Міністрів України №66 від 22.01.2010 «Про затвердження Методики визначення собівартості платних адміністративних послуг», положень якої повинні дотримуватися всі органи влади, в тому числі й МВС. Це спричинило відверто негативне ставлення споживачів зазначених послуг до якості їх надання органами МВС.

Як ми можемо це змінити? Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів (Асоціація УМДПЛ) оголошує початок всеукраїнської кампанії моніторингу якості надання адміністративних послуг Департаментом громадської безпеки МВС України. Метою кампанії є проведення системного оцінювання якості отримання громадянами адміністративних послуг Департаментом громадської безпеки та подальше інформування керівництва про думку громадськості з цього приводу з наведенням найбільш поширених прикладів порушення прав одержувачів послуг, встановлених під час моніторингу.

Що може зробити кожен із нас? У період проведення кампанії з 1 до 13 вересня 2014 року відвідайте підрозділ міліції громадської безпеки у своєму місті, оцініть його роботу згідно відповідних пунктів завантаженої Анкети та надсилайте звіт на адресу [email protected] з позначкою «Звіт з моніторингової кампанії». Українці довели, що мають честь та гідність і можуть відстоювати свої права.

Тож давайте разом спробуємо покращити якість роботи державних установ! Приєднуйтесь до кампанії!

Координатор кампанії:

Анастасія Малинка

[email protected]

(093)903-60-10

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо