emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
5 Вересня 2014 Олег 1788

Кому війна, а Лабазюку вибори рідні

Як поєднуються між собою війна, демократія і революція? Погано поєднуються. На практиці - майдан прогнав Януковича, але не скинув злочинну владу.

У після день Незалежності врешті сталося те, що обіцяв Петро Порошенко. Він таки розпускає парламент на усі чотири сторони…

Відтак, що ми оберемо, із тим доведеться жити!!! ВР 7 скликання тепер складається із нардепів з причепом в.о…. Вибирати новий парламент будуть 26 жовтня. Президент закликає до очищення старої ради від зрадників, прислужників і політичних небіжчиків.

Нашим обранцям пасує задуматись, де брати голоси, що компенсують їхнього зневіреного електорату. Задуматись варто і виборцям, аби до парламентського ковчегу не проскочили старі і добрі депутати… в овечій шкурі.

Когось із народних ми вже й не побачимо. А хтось спробує щастя знову, усіма правдами і не правдами….Дійсно кому війна, а кому вибори рідні….

Ще під час революції гідності молодому і героїчному обранцю Лабазюку не раз гикнулося. Досі Народний не може пояснити простому і смертному виборцю чому голосував 16 січня за диктатуру.

Закон «Колесніченко-Олійника», який відразу нарекли «диктаторським», підтримали шестеро Хмельницьких депутатів. Люди мають знати в обличчя своїх «героїв».

Коло замкнулося…Перевибори проведуть за старим виборчим законом. У парламент можуть потрапити колишні партії, або мажоритарники, які витратять на підкуп і замолювання старих гріхів тисячі гривень. Потім вони ж в парламенті будуть «відбивати» свої гроші через прийняття потрібних собі злодійських законів. Коло замкнулося.

http://33tv.com.ua/first_blog/labazuk_vuboru_ridni.html

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо