emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
17 Вересня 2014 Светлана 2135

Вже два роки поспіль мешканці нашого будинку ( вул. Маршала Рибалка,40/1А) оббивають пороги наших Хмельницьких чиновників з проханням про допомогу. У відповідності з генеральним планом новозбудованого будинку та генеральним планом міста, вихід від будинку був запроектований на вул. Маршала Рибалко. Але виходячи з фінансового стану міста та країни в цілому, ні інфраструктури, ні достатнього міського транспорту нам не дочекатися. Тому один шлях до цивілізації від нашого будинку пролягає попри озеро по доріжці, яка за 30 з лишком років зруйнована вщент. Ми намагалися збудувати пішохідний перехід попри сусідній будинок по вул. Залізняка,1а, але мешканці цього будинку категорично проти, вже огороджують територію і облаштовують шлагбаум. Аргументують тим, що подали документи на приватизацію, а земля АВТОМАТИЧНО стала їхньою після завершення будівництва забудовником, який землю брав в оренду.
В нашому новозбудованому будинку найбільший відсоток молодих сімей з малолітніми дітьми та сімей, які очікують поповнення. В додатку є фото зафіксованої доріжки, яку доводиться долати мамам з візочками, діткам та просто мешканцям району Озерна, які прямують з ціллю економії від Костелу та зупинки «Хмельницьклегпром». За кліматичних умов, в яких знаходиться м. Хмельницький, такий вигляд доріжка має більшу частину весни, літа та восени. Йдучи цим шляхом (а іншого у нас немає аби дістатися до тролейбусної зупинки, поліклініки, садочку чи школи) більшість наших дітей хворіють на ГРВІ.
Хочеться запитати у нашої влади, якщо кожен житловий будинок за бажанням огородиться, як хмельничани будуть пересуватися містом

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.62
42.11
42.14

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо