emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
30 Вересня 2014 Андрій Правденко 1713

Велика Хмельницька «шахівниця»
Вчора всю країну та Хмельниччину облетіла новина, Президент звільнив Голову ХОДА
Леоніда Пруса. Це мене десь й здивувало але як більшість усіх десь й не здивувало(це мало б бути, просто то питання часу). Але я його вчора бачив коли проходив біля ОДА він йшов собі з якимись двома.. на роботу й це був день, головне йшов собі як то кажуть «на расслабоні». Певне або не знав, що його чекає або знав і як кажуть «баба з возу - Прусу легше».
А тепер до думок..
Щоб то могло бути?
Кому то вигідно?
Хто наступний? Чи буде наступний?
Хто Наступник?

Ну що могло то бути? Й чому зараз? Так питання у тому, що команду Удару яка нічим толковим за час революції та правління-керування - не відзначилась, тільки ляпами, й недієвою бездарною-бездіяльністю(єдиний хто там намагається працювати то його перший зам. Олександр Симчишин але він від іншої політсили).
Тільки поглянути на команду він Удару ,то все стає зрозуміло…
Президент прийняв вірне й правильне рішення по відношенню до громадськості.. звільнив «ляльку»київських Ударних гравців…якого ніхто з народу не хотів.
З другого боку президенту треба своя людина з його команди.
Кому вигідно?? Та усім й колишньому губернатору теж.. такий «груз» скинув, бо не знав нащо йому то треба було, сказали й пішов…
Хто наступний? Та всі хто був в апараті від удару, окрім Симчишина він свободівець, авторитетна людина як у місті так й області. Хоча наче вони конкуренти для президентської команди але… не вороги…

А от хто наступник??
То тут може бути «вінницький слід», вплив Гройсмана на уряд набирає обертів, він наразі є найвірогіднішим кандидатом на посаду голови уряду. Він близька людина й свій в команді президента. Гройсман буде лобіювати свою людину, це може бути хтось з минулого… або як то кажуть «вінницький слід» але з присмаком колишньої ПР…
Пан Ядуха хоч бороду й відростив але тіньовий вплив на деякі кадрові й політичні рішення має..
Тут є такі кандидати:
1.Кольгофер
2.Коліщак
3. Гладуняк

Перший є зятем колишнього вінницького а потім й хмельницького губернатора Коцемира(часів раннього прем`єра Януковича). Як тесть так і зять мають добрі стосунки з колишнім мером Вінниці, а на даний час першим віце в уряді й близькою людиною до «тіла» президента, Гройсманом.
Другий. Віктор Коліщак.
Він теж має виходи на команду президента(недаремно його підтримує партія на виборах до ради),а саме на Гройсмана й думаю ще вище, тим більше він крутиться в орбіті групи Сергія Льовочкіна, який свого часу на посаді голови АП «пропихнув» Віктора на посаду голови Хмельницької РДА, але в підкилимних іграх Ядуха переміг й поставили Кольгофера.
З деяких джерел є інфа… що якщо Коліщак буде йти позаду на виборах то йому дадуть ОДА зараз, щоб він підсилив результати Блоку Президента на виборах по Хмельниччині й Хмельницькому де він балотується по 188 окрузі. За допомогою посади й «нібито адмінресурсу»
Чи то допоможе….питання велике ..чи його призначать…теж …

3. Можливо будуть й інші кандидати…як наприклад «великий шахівник-шахматіст» хмельницької політичної кухні Іван Гладуняк, він тепер в команді іншій ніж був раніше, грає в гру команди Президента..

А можливо Президент нікого не призначатиме до й після 26-го а там вже будуть бачити по ситуації…по результатам..

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо