emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
9 Жовтня 2014 aндрей 1935

Хмельницькі вибори. Кандидати від партій. Чи будуть вони ефективними.


Вибори набирають обертів. Всі вже отримали свої посвідчення, розробили програми, надрукували безліч агіток, газет, наставили палаток й почали активну роботу.
Проходячи містом назбирав купу матеріалу, почав читати й дивно, що серед безлічі програм, ідей не бачу конкретики серед кандидатів від партій, а от серед самовисуванців, бачу більше конкретики хоча не у всіх.

От наприклад кандидати по 187-му окрузі від партій пишуть в загальному ніякої конкретики, таке відчуття що вони не належать собі, а партійному бренду й керівництву. Що скажуть то й робить.
Мовчан, чи то він пише, а маю сумнів що він, чи йому пишуть але таке враження що писали під копірку й з якоїсь всезагальної програми кандидатів від цієї партії. Нічого конкретного що він буде робити для міста та громади. А це має бути головне. Тут пустота, як то кажуть тра-ля-ля, пуста писанина ні про що. Про те тираж 100.000 екз. В партії Президента є гроші на такі речі.
Лаврентій. Тут зрозуміло, вийшов з конкретною пропозицією яка є його програмою
Проект Закону України « Про громадський контроль», це вже суттєво для міста громади й в цілому для держави. Сам кандидат є самовисуванець, що додає йому бонусів на відміну від партійних кандидатів.
Також Рохов має свою програму для міста. Але там все в загальному, та можливо сенс якийсь в тому й буде.

Баранов наче робить наголос на вирішення проблем громади, та багато загальних фраз. Не бачу його народним депутатом хоч й самовисуванець.
Нехай почне з малого з міської ради.

Щодо головного кандидата по 187-му округу мера Мельника, то бачив лише його відео
Та меру не потрібно особливо «потіти» в цьому сенсі він діючий мер.
Його підтримує половина партії «Батьківщина» тому він, наче й від партії, й наче самовисуванець.
Всіх інших я не бачив й не чув.
Але ефективність само висуванців відчутна на противагу партійних.


Що нам показує 188-й округ.

Беспалов.
Висуванець від партії «Народний Фронт» Яценюка.
Тут побачив, що він обклеїв половину міста білбордами і все… більше нічого. З його виступу по ТВ зрозумів що йде він без грошей яких в нього немає. Тоді подумав якщо грошей немає, тоді чого ти йдеш без грошей… Однозначно партія за все платить, вона й музику замовляє, такий кандидат як й інші партійні висуванці, нічого не буде робити для міста й громади, бо сам нічого немає…прикро…Нащо то йому тоді, й який ефект від такого «бідного кандидата» не дай Бог депутата. Були вже такі бідні, як ставали депутатами то вирішували свої фінансові проблеми. А тут ще від партії то звісно буде робити що партія скаже.

Слов`ян Воронецький. Ну він партійний висуванець від «Батьківщини»,ще й відомий в місті чиновник по соціальній сфері, Все це мінуси, бо партійні ще й чиновники ніколи нічого конкретного не робили, тільки за бюджетні гроші-видимість роботи. Тим більше він вже не того віку щоб засідати в Раді. Тай є технічним кандидатом.


Віктор Коліщак.
Нарешті він винирнув з тиші й показався хоча б на білбордах, кажуть люди, що нібито він зустрічається з громадою округу, але не всюди де заявляє його там бачать, а частіше не приїжджає на зустріч. Його теж підтримала партія президента, рекламні плакати й борди однакові, як у Мовчана по 187-му, нічого конкретного, тільки гарна картинка.
Не пам’ятаю щоб він щось робив два роки тому , й зараз не бачу його дій кроків для вирішення проблем жителів міста. А з`являється лише коли вибори, й неважливо які.
Навіщо стільки років бути « вічним кандидатом», постійно пролітати, якщо гроші є й немаленькі, то купив би вже собі те місце в списку тай не муч ні себе, ні людей.
Чи може він знає що не пройде а розраховує на щось інше. Розмови ходять про губернаторське крісло, або посаду мера в 2015-му році.

Всі решта такі як радикал-юрист з заводу ТЕМП, чи від партій Тігіпка або ніби «Опозиційників, то вони партійні висуванці для так щоб було.

Виникає питання, який сенс з тих висуванців від партій? Якщо вони нічого особливого з себе не представляють, не мають конкретної програми, а лише пусті балачки-писанину в рекламних листівках. Вони не будуть відстоювати права громади й вирішувати, лобіювати інтереси жителів округу й міста.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо