emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Жовтня 2014 aндрій правденко 2024 1

Виборчі пристрасті.

Кампанія в розпалі. Штаби працюють, майже на повну, часу все менше, а конкретних справ не видно й досі. Окрім двох там трьох кандидатів по двох округах міста.
От недавно пройшла благодійна виставка-аукціон, яку організував відомий телеведучий Антон Довлатов, який до речі є активним популяризатором президентської партії, та очолює молодіжку. На той аукціон думаю не просто так був запрошений кандидат в нардепи Віктор Коліщак, який вкотре намагається здобути омріяний мандат, також був кандидат Слов`ян Воронецький та діючий мер-кандидат в нардепи Сергій Мельник. Ще несподівано долучився до цієї акції, нова людина для хмельницьких виборів, це «політичний стартапер», так його охарактеризую, бізнесмен Ігор Баранов.

Акція непогана але вона містить політичний підтекст, тай організована була не тільки для менш потужних кандидатів-новачків, а більше для піару самого Віктора Коліщака.
Це то все дуже добре але ж такі акції не мають бути під вибори й під конкретних осіб, а такі заходи треба проводити не у виборчий час, й не для піару політиків…
Акція акцією а де конкретні справи?
Складається враження що на округах працює таки два три кандидати, а решта?
Тільки по аукціонах ходять? А де конкретні вирішення проблем виборців, а не тільки палатки, агітки. Від цього фаворити перегонів не змінилися, а продовжують лідирувати впевнено.
Так до прикладу 187-й округ. Тут расклади трішки змінились але не в лізі фаворитів-лідерів.Так само йде першим, мер Сергій Мельник, що казати, ресурс працює на нього й на повну.
А от Анатолій Лаврентій, який спочатку лідирував в трійці, здав позиції новому й думаю перспективному політику, Ігорю Баранову, який починає набирати обертів. Нова людина, гарна картинка, гарні палатки, агітки й робота штабу. Зі сторони пана Анатолія немає поки нічого суттєвого окрім його законопроекту. Так що Анатолій Лаврентій не вилетів з трійки але її замикає.
Четверте місце займає Віталій Мовчан, який йде від партії президента, як і його колега по 188-му Віктор Коліщак. Обидва не дуже «впрягаються» в кампанію розраховуючи на рейтинг партії й президента. Конкретики мало, багато популізму, гарних бігбордів.
От Мовчан й посунув на п`яте місце Руслана Рохова, який є молодим і теж перспективним політиком, але поки ніякої конкретики, мало видно роботи, тільки заклики до залучення в команду, й робота в соцмережах. Час іде пане Руслан, час минає.
Всі решта по 187-му пасуть задніх.

Також по 188-му Лідирує Сергій Лабазюк, якого по роботі на окрузі видно більше за усіх.
Другим йде Віктор Коліщак, як казав вище він розраховує на партію президента його картинку й рейтинг, від того не дуже й то старається, а ні по справах, а ні по конкретиці, тільки загальні фрази й нічого.
Трійку замикає Дмитро Беспалов, не тому що він такий дієвий, а тому що теж розраховує на партію прем`єра Арсенія Яценюка, тай тому що більше на окрузі немає сильних гравців. Але він не йде в розряд сильних гравців, просто як то кажуть йому повезло, чи надовго такий «фарт»…

Всі інші так,для «щоб було»…
Бо не конкурент нікому, а ні Слов`ян Воронецький, діючий «вічний чиновник соціальної сфери»(думаю пора міняти), ні лікар Дзісь, ні тим паче пан Алім Міщук. Всі вони є технічні й не впливають поки на розкладку. А ті хто позаду то вони й там залишаться.

Пік кампанії наближається боротьба буде жорсткішою й можливі зміни в трійках-четвірках лідируючих кандидатів.

Але прикро одне, балачки, балачки й ще раз балачки, а справ окрім двох трьох не видно…

Коментувати:
Коментарів - 1:
Від: Паша Степанишин13.10.2014 15:31 "Також по 188-му Лідирує Сергій Лабазюк, якого по роботі на окрузі видно більше за усіх" - це шо за бредос??? Він лідирує серед тих за кого ніхто не буде голосувати. Він лідирую серед тих хто піариться на війні яка йде в нашій країні з квітня, але Сергій наш почав там світитися і щось купляти солдатам лише в СЕРПНІ...де він був ці всі місяці?? чому саме тоді коли дізналися що точно будуть вибори?? чому цей "Лідер" допомогає лише тим хто входить в його виборчий округ? Чому цей "Лідер" подає на газету в суд після того як написала що він регіонал? правда в очі колить? не потрібно було стелитися під Яника і не голосувати 16 січня за диктаторські закони, всі до сраки чи піднімав руку Лабазюк чи ні, на  сайті Верховної ради чітко вказано, що він голосував за ці закони ( http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_dep?vid=1&kod=187 перевірте самі якщо є не вірите). А семе гниле це то, що він ввідав голос за ці закони, потім він осмілився піти на майда і "підтримувати" людей там (хоче це біль схоже на піар), а в своїй кампанії їздить і росказує що майдам нам навязали НАТО і Росія. Який він лідер перегонів після цього? нащо брехати? в мусурку його, чи так як Шуфрича!!!

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо