emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
17 Жовтня 2014 aндрій правденко 1738

Беспалов. Хмельницький Ляшко.
Коліщак. Король лампочок, та під`їздів.

Дивну річ бачу, по ходу кампанії, яка розгорнулася ще гарячіше, не дивно, часу мало.
Здається в нас з`явився свій Хмельницький Ляшко (ні не в сенсі якихось там «не тих» направленостей чи орієнтації, а саме по веденню кампанії, популізму, начебто боротьбі з «поганими хлопцями» в політиці.
Це Дмитро Беспалов.
Він також завзято став боротися з «нехорошими» хлопцями, зрадниками, тими ж популістськими методами що й пан Ляшко. Так само нічого суттєвого не пропонує, а тільки критикує, ще й тих, чи того, хто ось тільки-но допомагав йому в його проблемах. Так само як й Ляшко, він критикує багатих й поганих, а сам бігав до них по гроші й допомогу, бо сам мав й має купу проблем фінансових.
Як Ляшко критикує Льовочкіна (його патрона, спонсора), так і Беспалов критикує Коліщака(який йому допомагав, як фінансово так й організаційно, медійно на каналі 33, який, Коліщак продав сімейному клану Кольгофер-Коцемир, але має там свою частку).
Читаючи чергову програмну листівку, видно одразу що слова загальні, пусті й все це реалізовуватись не буде, так само як в Ляшка одна «болтовня»,розрахована не на думаючих, а так на емоції. Все що декларує в програмі, якщо її так можна назвати, вирішувати він не буде, не тому що не схоче, а тому що не зможе, а потім не схоче…
Чому ? Та тому що, людина залежна від партії, яка й гроші платить й умови диктує…Людина партійна залежна, від всіх цих факторів. Тому й буде боротися з «вітряками» на гроші партії.

Віктор Коліщак. Король лампочок та під’їздів.
Чому лампочок та під’їздів?
Та тому що вже неодноразово читав від блогерів на ФБ й так в мережі, що саме пан Віктор активно, без на те дозволу, самовільно почав кампанію по встановленню дверей, вікон, вкручування лампочок й тд. В під’їздах та в дворах, наймаючи чи невідомо де беручи людей, які це все роблять. Справа наче благородна але, такі речі робляться не коли ти прагнеш стати нардепом, а робити потрібно це, впродовж свого політичного життя, тай це має робити не кандидат, а служби які за таке відповідають, ЖЕКИ, мерія. Потрібно щою люди бачили тебе й твою роботу не за тиждень-два до голосування, не купляючи на аукціоні картини(ця акція для політичної мєлкотні, яка тільки-но починає свій шлях в політику), а роблячи конкретні справи для громади тим паче маючи громадську організацію «Рідне Місто», яка вже досить відома була, й не рік як заснована. Сама організація має назву чудову, та щось її поганенько видно в активній громадській діяльності для рідного міста й громадян.
Що вистачило розуму в піарщиків на лампочки та під`їзди? Чи вирішили зекономити на фахівцях… А може пан Віктор й не дуже там збирається в ті нардепи, а ця кампанія так для ширми, за якою скривається щось більш вагоме за корку нардепа.
Здогадки чи версії є, і їх дві:
1. Посада мера міста, яка невдовзі за рейтингами мера може стати вакантною.
2. Посада голово ОДА, губернаторське крісло яке нині вакантне, ну поки керує в статусі в.о. перший зам губернатора О.Симчишин.

Щодо першої посади, ну я думаю всі вже зрозуміли про «договорняки» по цій посаді, бо мер йде й його йдуть, чи сунуть на ВРУ певні фінансово-політичні кола міста й області, які грають за кулісами. А посаду мера він віддає комусь ,хто виграє) «кастинг» вже йде але то не для «загального обговорення». А ця посада вже давно стала мрією Віктора Коліщака, з тих давніх часів як він став носити титул «прєємніка» покійного мера Чекмана. Але не так сталося як гадалося, не станеш ти мером якщо плиткою виложиш хоч пів міста. То ця посада буде більше цікавити пана Віктора, й всіх інших бажаючих, а їх буде немало, навіть серед нинішніх кандидатів в нардепи по обом округам міста.
Щодо другої посади, й тут можна здобути собі таке крісло, чому б й ні, за часів губернаторства Гавчука, Коліщак був його першим замом. А в 2010-му став головою Хмельницької РДА. А посада губернатора при умілому керуванні теж непогана.
Так що обидві посади дуже цікаві, тим більше що лобіюють їх партія Президента від якої йде кандидат.
Та є одне невеличке але , ще одну людину «хочуть бачити» на одній з двух посад, це Валерій Кольгофер. Якого прочать чи на губернатора чи на мера, як то кажуть, тут «як карта ляже».
Але тут буде не стільки електоральна боротьба, а боротьба міні-кланів, які хто швидкіще договориться про посади для своїх ставлеників.

Цікаве попереду…

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо