emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
18 Жовтня 2014 андрій правденко 2098

Дон Кіхот Алім Міщук.Боєць з вітряками.
Ось кампанія наближається до свого майже завершення. Лишається тиждень, а боротьба триває. Багато ллється бруду,друкується матеріалів з помилаками, конкретних справ мало, багато пустих балачок. Програми кандидатів відверто нецікаві, банальні,розраховані, як сказала відома блогерша й адвокат Тетяна Монтян, на "желудочників", а не на думаючих.
Багато суто технічних, немаючих за собою нічого, кандидатів. Є борці з так званими "поганими хлопцями", є просто тіні виборів, які є тільки на бумазі. Є скорострєли-скороспєли, їх більше на 187-му окрузі. А от на 188-му більше технарів, один з яких є Алім Міщук, Голова Ради Майдану.
Він мені нагадує такого собі Донкі Хота місцевого покрою, який очолив організацію яка покликана очистити й контролюівати владу, а сам натомість лізе в політику й до влади, не пробуючи себе спочатку на легкому рівні,хочаб райрада, а взявши підкоряти олімп політики одразу до ВРУ. За який кошт дорога реклама?Сама діяльність його й організації нагадують боротьбу з вітряками та вітром.
Його плакати не поступаються якістю навіть маститим кандидатам.Якщо подумати та проаналізувати, то цей борець з вітряками чи з вітром, начолі відомої організації толком нічого не зробив,окрім галасу. Що дивує, бореться він не з усіма, а з одним тільки кандидатом по 188-му окрузі. А всі решта поганих хлопців? Вся влада прогнила,де ж ти був?
Чого ж не бореться з іншими, а тільки з одним? Тут гадати не потрібно на каві,якщо подумати то можна зрозуміти звідки вітер дме...
Він сам знає що не виграє, але для чого це все? кому вигідно? Цей Дон Кіхот є "технічним", який має боротися тільки з одним кандидатом, а не з усіма хто є поганим хлопцями.
Гроші взялись з виборчого тіньового фонду іншого кандадата, колишнього голови Хмельницької РДА,який має відношення як до Міщука, так й до Ради майдану.Цю організацію давно "обхажують" такі особистості як Коліщак так й клан Кольгоферів.
Сам Дон Кіхот має невеликий але прибутковий бізнес за межами міста, в селі хмельницього району. Думаю вже ясно хто йому допоміг будучи тоді головою району.
Висновок один, людям треба думати не шлунками,що вони вже не зроблять, й не емоціями чи якскравою рекламою, чи вкручуванням плафонів та лампочок, й міфічною бротьбою місцевих ляшків, та дон кіхотів. А розумом оцінюючи кандидата за конкретні справи.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо