emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
24 Жовтня 2014 андрій правденко 2871

Зрив виборів...Хмельницький.
Чи можливий зрив виборів по двох округах міста?
Вже залишились лічені дні, тобто половина п'ятниці та субота з неділею.
А там все! хто переміг, а хто пролетів.
Недаремно почав цю тему, думав не писати взагалі нічого й поїхати в Київ.
Але ось на що звернув увагу, якось згадав наголошування кандидата в нардепи Беспалова, про те що вибори можуть бути зірвані на округах міста, точніше на 188-му окрузі, де йде запекла боротьба й по сьогодні. Готує цей зрив команда кандидата Коліщака, бо він програє в котре.Але криша в нього хто? звісно партія президента, й бандити...А також колишні регіонали.
Потім всі забули про крик Беспалова про зрив виборів.А ось буквально учора,він вкотре наголосив ще раз, на прес-конференціЇ, де вказав на те що, саме на 188-му можливий зрив виборів, судова тяганина.
Колись таке було в часи виборів мера, в 2006-му році,коли Микола Приступа зхлеснуся в брудній боротьбі на "політичне знищення" обох кандидатів,з Віктором Коліщаком. Саме Коліщак і Ко, закрутли зрив виборів та судову тяганину, в результаті якої, а ні він, а ні Приступа не виграли, а виграв Мельник.
Тепер й зараз над округом № 188 висить загроза зриву виборів, судів, та перевиборів,де Коліщак буде намагатися перемогти, маніпуляціями та підтасовкою голосів на свою користь.Й знов почнеться боротьба й ця боротьба може стати дуже серйозною, з непередбачуваними наслідками.
Але питання чому саме Беспалов про це говорить і більше ніхто...
Чи він щось знає, або він є предвісником зриву виборів, й грає в чиюсь гру...
Можливо він має запустити процес, наче зриву виборів нароблячи галасу й шуму, що підтасовані результати, й запустити цей процес, через який піде вся ця карусель...
А потім в гру вступить команда Коліщака, яка буде бачити росклади по виборам по всій країні й зможе вміло маніпулювати процесом, бо ре йтинги президентської партії малюй не малюйй але лідирують. Тоді появиться новий губернатор який буде впливати на хід цього процесу, й якщо мер Мельник програє, він теж докладе зусиль ...можливо й сам буде ініціювати зрив виборів по своєму 187-му окрузі...
Так що наше місто може стати "гарячою виборчою точкою".Битвою титанів...
Побачимо... часу мало...

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо