emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
27 Листопада 2014 андрій правденко 1750

Скандал у Старокостянтинові, боротьба за мерське крісло

Днями інфо-простір області розгорівся скандалом. За інформацією ТВканалу 33, мер міста Старокостянтинів пан Мельничук, дав "негласну" вказівку зняти двері у під'їзді, які поставив "Фонд Родини Кольгофер". Це обурило жителів будинку, їх можна зрозуміти але є маленьке але, справа тут не в самому мерові, тай у тих дверях, а у тому, що цей наче скандал роздмухав ТВканал 33, який підконтрольний саме родині пані Кольгофер, яка балотувалась в нардепи по тому округу до якого входить Старокостянтинів.
Суперником пані Оксани були нардеп Віктор Бондар та мер міста пан Мельничук. Результат відомий. Переможець - нардеп Бондар, мер залишився при своїй посаді, пані Оксана нізчим.
Мешканців можна зрозуміти, одні наче роблять добре діло й ставлять двері у під'їзд, а інший такий нехороший, чогось наказує негайно зняти(тим більше, що сам наказ як наголошувалось на початку був "негласний", тобто ніде не підтверджений).Такі справи робляться не негласно, а якщо на те є причина, розпорядженням влади.
Питання перше. Для чого меру який є діючий, зривати "негласно» як сказали, двері в домі де живуть одні пенсіонери та віддавати на якусь там експертизу? Відповідь. Нідочого. Йому як міському голові, немає сенсу це робити. Якщо там було б щось не те з дверми чи з самим будинком то було б розпорядження мера.
Друге питання. Яке відношення має мер до дверей, які ставила не влада, а приватна особа та Благодійний Фонд. Можливо підприємець та Фонд без дозволу та самовільно встановлювали ті двері? Відповідь. Ніякого не може мати мер відношення до цього. Не влада встановлювала, не їм знімати.
Тут логіка одна й проста, пані Оксана вже давно придивляється до цього міста й подейкують планує позмагатись за мерське крісло, бо у Хмельницькому затісно.
Тому це, ні що інше як підготовка до "політичної боротьби та війни" проти діючого мера та за майбутню посаду міського голови міста Старокостянтинів.
P.S.То може Вони самі зняли ці двері?...
Далі буде....

http://podilska.info/4883-skandal-u-starokostyantinov-borotba-za-merske-krslo.html

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо