emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
5 Грудня 2014 андрій правденко 9627

Хмельницький обласний штаб Радикальної партії Ляшка звинувачують у партійній зраді

Сьогодні, 10:57
Хмельницький обласний штаб Радикальної партії Ляшка звинувачують у партійній зраді

Радикальна партія Олега Ляшка на Хмельниччині дістала усього лише трохи більше 9% голосів виборців. Деякі прихильники Олега Ляшка вбачають, що такий низький відсоток партія їхнього кумира у Хмельницькій області дістала через партійну зраду обласного штабу, який працював в інтересах зовсім інших партій. Зокрема, ще на початку виборчого процесу голову обласного штабу Радикально партії Тетяну Зеленко звинувачували у зв’язках із колишніми регіоналами. Мовляв, Зеленко була і досі залишається поплічницею колишнього губернатора Василя Ядухи, який, як писала «Подільська.info» раніше, мав намір балотуватися до Верховної Ради від Ляшка. Натомість, багато районних штабів були віддані колишнім регіоналам, які зовсім були не зацікавлені у перемозі Радикальної партії Ляшка та мажоритарників від неї майже в усіх округах.

Днями до редакції «Подільська.info» звернулася одна із прихильників Ляшка у Хмельницькому. Жінка стверджує, що голова штабу партії Тетяна Зеленко не працювала в інтересах РПЛ, працювала на кандидата у народні депутати та відкрито підтримувала Віктора Коліщака. Жінка, яка працювала агітатором, скаржиться, що коли вона заявила Тетяні Зеленко, що її поведінка змушує зробити висновок, що остання не працює в інтересах Олега Ляшка як партійного лідера, її було звільнено без оплати праці. Крім того, жінка стверджує, що вона ще й пішла працювати членом комісії від партії, звідки Тетяна Зеленко особисто її вигнала зі скандалом та бійкою, замінивши за два дні до виборів на родича свого поплічника – Руслана Білика.

Подібні звинувачення у партійній зраді ми почули і від багатьох працівників районних штабів, які стверджують, що Тетяна Зеленко та працівники штабу Руслан Білик і Данілкова Анастасія у приватних розмовах рекомендували їм не надто агітувати за Ляшка і підтримувати на округах кандидатів не від РПЛ, а від інших партій. Працівники штабів упевнені, що РПЛ у Хмельницькій області могла б набрати більше голосів виборців, якби не таке недолуге керівництво обласного штабу, яке було більше зацікавлене у власному заробітку, аніж у результатах виборів.

Обурюються недолугим керуванням Тетяни Зеленко та її колег по штабу і кандидати у депутати від РПЛ по мажоритарних округах. Мовляв, та, після виборів, жодного разу їх не зібрала, не пояснила, як вони співпрацюють надалі. Натомість, Тетяна Іванівна, за їхніми словами, зустрічалася із своїми поплічниками, з якими невідомо що обговорювала. Вони підозрюють, що не виключено, говорили про те, як використати партію Олега Ляшка для подальшого власного збагачення.

Прихильники Олега Ляшка, кандидати у народні депутати по мажоритарних округах уже звернулися до лідера партії Олега Ляшка, аби той вжив якихось заходів. Адже, на їхню думку, Тетяна Зеленко та її поплічники псують репутацію РПЛ і розчаровують усіх прихильників Олега Ляшка. Вони стверджують, що такі люди не достойні займати керуючі посади у лавах партії.

http://podilska.info/4995-hmelnickiy-oblasniy-shtab-radikalnoyi-partyi-lyashka-zvinuvachuyut-u-partyny-zrad.html

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.02
42.03

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо