emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
3 Лютого 2015 Валерій Іванюк 1514

За подарунки - бонуси на рахунки


Вбудоване зображення 1

Найулюбленіша пора року для більшості дітей є зима. І не тільки за зимові розваги, а звісно, за чарівність та загадковість Новорічно-Різвяних свят, що супроводжуються приємними несподіванками та подарунками. Для підприємців, торговельних організацій продавців дитячих іграшок та товарів цей період є справді жарким сезоном.

За програмою «Бонус Плюс» протягом зимових свят торгово-сервісні підприємства, які спеціалізуються на дитячому асортименті продукції, зарахували понад 32 тис. грн на бонусні рахунки покупців.

Мережа дитячих магазинів «Чудо Острів», яка вже не перший рік надає грошові бонуси для малечі м. Хмельницького та Кам'янця-Подільського, надала нашим малюкам одну з найбільших сум - понад 5 тис.грн. бонусних коштів.

«Ми пишаємось нашими партнерами, які дбають за найменших своїх клієнтів, - говорить Олександр Дзяворук, керівник програми «Бонус Плюс». – Хочу зазначити, що не тільки накопичення, а й розрахунки коштами із бонусних рахунків все більше набирає популярності. Лише за зимовий період подоляни витратили 2,2 млн грн. з бонусних рахунків».

На сьогодні клієнтами Хмельницької області накопичено понад 10,5 млн грн. Витратити їх можна в понад 2000 магазинах-партнерах програми «Бонус Плюс». Кожного дня кількість партнерів збільшується. Ознайомитись з повним переліком магазинів в Хмельницькому та області можна на сайті pb.ua/bonus. А в розділі “Про програму” можна дізнатись кількість накопичених бонусів, вказавши лише номер телефону.

«Бонус Плюс» − це загальнонаціональна програма лояльності, яка розроблена ПриватБанком для торгових точок, які приймають до оплати пластикові картки. У разі розрахунку картками ПриватБанку Ви повертаєте частину суми у вигляді грошових бонусів на спеціальний рахунок «Бонус Плюс» Вашої картки. Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій торговій точці, яка бере участь у програмі. Ця програма лояльності дозволяє власникам карток ПриватБанку отримувати бонуси до 20% у мережі партнерів програми.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо