emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
27 Березня 2015 Валерій Іванюк 1961

Прихильники партії регіонів на Хмельниччинi стали “епіцентром” чуток про ПриватБанк

Прихильники Партії Регіонів на Хмельниччинi зайнялися “підривною” справою проти клієнтів найбільшого українського банку ПриватБанку. Навіть депутати ВР не погребували розпускати чутки та байки про банк, які ініційовані їх колишніми патронами, а нині російськими емігрантами.

На сесії Білогірської районної ради (Хмельницька область) народний депутат верховної ради Шинькович Андрій Васильович виступав із звітом своєї діяльності і в т.ч. став “епіцентром” слухів на Білогірщині висловивши думку, що ПриватБанку залишилось дуже мало часу на існування і за зеленими вивісками нічого вже немає і капітал вже вивезений. Бути в епіцентрі подій і не тільки п. Андрію зручно, адже є заступниким Голови ТОВ «Епіцентр К» і його ж (голови) родичем.

Ще один центр слухів, також овіяний “голубим регіональним” туманом, був виявлений в ХОДТРК “Поділля Центр” де виступав депутат Верховної ради Лабазюк Сергій Петрович (депутат ВР, який 16 січня 2014 року голосував за «диктаторські закони». Відкликав свій голос 5 серпня 2014 року. І у другому кварталі 2014 року отримав з держбюджету компенсацію за оренду житла або готельного номера в Києві, незважаючи на складну ситуацію в країні). Не для ефіру нардеп поділився “цінною” інформацією, що ПриватБанк вночі рухнув! Паніка в редакції ТРК була розвіяна SMS-ками про отримання зарплат та працюючими банкоматами. В той же день центр слухів переїхав у Волочиський район, с.м.т. Війтівці де на громадському обговоренні Закону "Про добровільне об’єднання територіальних громад" теж поділився дуже “цінною” інформацією.

Тим часом Національний банк України спростував неправдиву інформацію та чутки щодо діяльності ПАТ КБ “Приватбанку”
Як повидомили в НБУ, клієнти та партнери банку не мають підстав для занепокоєння у зв’язку з поширеною недостовірною інформацією стосовно діяльності зазначеної фінансової установи. ПАТ КБ “Приватбанк” є стабільно працюючим системним банком з професійним менеджментом, виконує нормативи та вимоги регулятора, має затверджений план докапіталізації та підтримку з боку акціонерів. У своїй роботі ПАТ КБ “Приватбанк” дотримується відповідних норм щодо безперебійного обслуговування клієнтів. Крім того, регулятор здійснює постійний моніторинг наявності та достатності ліквідних коштів банку.
З огляду на вищезазначене Національний банк України закликає ЗМІ та громадян не піддаватися на інформаційні провокації, сутність та походження яких наразі вивчається відповідними органами.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо