emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
27 Квітня 2015 Валерій Іванюк 1135

ПриватБанк і Wargaming допоможуть перетворити дріб’язок у золото

Компанія Wargaming.net запустила новий сервіс «Скарбничка» для прихильників популярних ігор World of Tanks та World of Warplanes, що користуються картками ПриватБанку. Як повідомили в компанії, «Скарбничка» для гравців Wargaming – це сервіс, що дозволяє перераховувати решту від покупок карткою ПриватБанку на ігровий акаунт для купівлі ігрового золота. Підключені до сервісу користувачі карток зможуть округляти суму витрат під час оплати покупок картками, а решта буде автоматично відправлятися до «Скарбнички» для покупки ігрового золота.

«Новий сервіс запущено в Україні в форматі пілотного проекту. Він дозволить прихильникам найпопулярніших ігор не думати про те, щоб вчасно поповнити акаунт. «Скарбничка» завжди допоможе бути напоготові в будь-якій ігровій ситуації, – говорить голова підрозділу Global Payments компанії Wargaming Сергій Кіт. – Зараз ми розглядаємо запуск спеціальної програми для українських користувачів Wargaming, що не тільки дозволить гравцю здійснювати швидкі та прості платежі, але й значно спростити проведення інших буденних операцій – від оплати продуктів харчування до купівлі квитка в кінотеатр».

Суть ігрової «Скарбнички» полягає в тому, що під час кожної витрати користувача картки ПриватБанку (купівля товарів у магазинах, зняття готівки через банкомати, оплата будь-яких послуг) сума буде округлятися до вибраного самим гравцем значення, а решта відправлятися на купівлю ігрового золота для акаунта Wargaming.net. Округляти покупки можна до 1, 10, 100 гривень. Підключити сервіс можна за 3 кліки – зазначивши логін гравця, вибравши картку, з якої буде переказуватися решта, і розмір решти для накопичення ігрового золота.

«Ігрова «Скарбничка» – це унікальне технологічне рішення для всього ринку, завдяки якому накопичувати ігрове золото дуже просто, – зазначає Заступник керівника Центру електронного бізнесу ПриватБанку Христина Чайковська. – Наприклад, якщо прихильник «Танків» користується нашою карткою та вибирає в «Скарбничці» округлення суми витрат до 10 грн, це означає, що під час оплати покупки 26 грн 80 коп. 3 грн 20 коп. буде перераховано до «Скарбнички» для придбання ігрового золота».

Детальніше про новий сервіс можна дізнатися на сайті банку.

У 2013 році ПриватБанк и Wargaming.net підписали угоду про співпрацю, результатом якої стала можливість мільйонам українських, російських і білоруських користувачів ігор World of Tanks і World of Warplanes легко та без комісій поповнювати свої ігрові акаунти банківськими картками через інтернет-платежі.

Поповнити свій Wargaming.net ID можна за допомогою пластикових карток в Інтернеті або в мобільних платіжних додатках. Послуга оплати готівкою та пластиковими картками працює в будь-якому банківському терміналі самообслуговування. Після проведення оплати особистий рахунок користувача поповнюється миттєво. Платіжний сервіс для геймерів працює цілодобово.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо