emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Травня 2015 Валерій Іванюк 849

Туристи Хмельниччини можуть оформити “Зелену карту” у ПриватБанку

​Хмельничани, що подорожують за кордон на власному авто, можуть оформити обов’язкове страхування транспортних засобів Green Card не виходячи із дому. Таке нововведення розробив ПриватБанк в своєму універсальному банківському програмному комплексі Приват24 та на сайті.

Страховий у ПриватБанку оформлюється за 5 хвилин з безкоштовною доставкою додому. Вартість “Зеленої карти” залежить від типу транспортного засобу, терміну дії договору та країни відвідування. Розрахувати вартість можна скориставшись калькулятором на тому ж сайті. Страхувальником за договором «Зелена Карта» може виступати як фізична, так і юридична особа. Транспортний засіб має бути зареєстрований на території України. Для оформлення Green Card потрібно лише свідоцтво про реєстрацію ТЗ (технічний паспорт) та ідентифікаційний номер (тільки для фізичних осіб).

Страховий сертифікат "Зелена карта" забезпечує відшкодування шкоди, заподіяної життю, здоров'ю та/або майну потерпілих (тобто третього юридичних і фізичних осіб) в результаті дорожньо-транспортної пригоди та захисту майнових інтересів страхувальників. Слід пам'ятати, що життя, здоров'я та/або майно власника автомобіля, водія і пасажирів не застраховані за цим договором. Подорожуючи за кордон, слід також мати договір страхування від нещасних випадків для водія і пасажирів, а також договір страхування медичних витрат для подорожуючих. Договори туристичного страхування можна оформити в будь-якому з відділень ПриватБанку або на сайті

Доречі, із власного досвіду, вигідніше оформити поліс Туристичного страхування в ПриватБанку строком на 1 рік, ніж купувати у туроператорів або туристичних агентств всього на 10 днів. Ціна майже однакова, при цьому поліс діє 1 рік і кількість поїздок - необмежена. А ціни на Green Card у всіх операторів майже однакова. Обирайте там, де зручніше та технологічніше. Приємних вам подорожей.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо