emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
4 Червня 2015 Валерій Іванюк 1473

Хмельницьким юніорам - ексклюзивні знижки від Multiplex

ЮніорБанк та Хмельницька філія мережі кінотеатрів “Мультиплекс” впровадили спеціальні умови обслуговування юних кіноглядачів хмельниччини. Клієнти та власники карток ЮніорБанку можуть отримати знижку до 40% при розрахунку цією карткою за послуги кінотеатру.

“В нашому кінотеатрі ми активно впроваджуємо новітні кінотехнології та інновації у сфері послуг зокрема способи розрахунків. Білети на сеанси можна забронювати/придбати через Інтернет, при цьому самостійно обрати місця та одразу провести оплату за допомогою банківської картки, або прийшовши на сеанс розрахуватись за бронювання тою ж карткою через POS-термінал, - розповідає директор Хмельницької філії мережі кінотеатрів “Мультиплекс” Олена Купчишина. - Також ми намагаємось зробити кіно загальнодоступною розвагою і особливу увагу ми приділяємо вихованню юних глядачів на якісному кіно із грамотною українською мовою із відповідною цензурною лексикою. Саме на це розрахована ця безстрокова акція із ПриватБанком”.

“З перших днів акція від “Мультиплекс” зацікавила наших клієнтів-юніорів, які із захопленням діляться інформацією із своїми друзями та приводять їх у відділення банку для отримання карток Юніора, - повідомляє директор ЮніорБанку Південно-Західного регіонального управління Інна Морозова. - Наші партнери приділяють особливу увагу до юніорів саме напередодні літніх канікул, щоб школярі могли цікаво, корисно і доступно проводити своє дозвілля”.

Нагадаємо, що в Хмельницькому, окрім кінотеатру “Мультиплекс”, власники карток Юніора можуть також отримати ексклюзивні умови обслуговування в розважальних дитячих комплексах “Пісочниця” (ТРЦ “Оазис”) та “СкайПарк” (комплекс “СВ клуб”). На сьогодні в області більше 25 тис школярів та студентів долучились до програми ЮніорБанку.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо