emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
9 Червня 2015 Сергій 1113

Танцюйте з задоволенням! Сезон «танців під відкритим небом» в рамках проекту «Мистецьке літо 2015» розпочався!.
Танці доступні всім соціальним класам і людям будь-якого віку. Цим мистецтвом ви можете показати свободу, розчарування, пристрасть, висловити любов і інші почуття. Є класичні танці, які з'явилися давно, але також з плином часу прийшли і нові напрямки та стилі, які танцюються інакше. Дуже популярними стали вуличні танці.
Поняття «вуличний» стиль танців (або street dance) зазвичай використовується для опису стилів танців, які розвинувлись поза стінами танцювальних студій, на вулицях, у школах та клубах. Вуличний танець заохочує використання імпровізації, контакту з глядачем, взаємодії між танцюристами. Цей стиль танцю відрізняється свободою рухів і форм, що дозволяє танцюристам самостійно розвиватися і експериментувати, створюючи унікальні індивідуальні малюнки. Велике значення має музика, задає різні танцювальні напрямки, а також емоції та відчуття, на які спирається танцюрист.
Найбільш поширеними стилями вуличного танцю є хіп-хоп, поппінг, брейк-данс, локкинг, house, r'n'b та інші. Проте в чистому вигляді вони зустрічаються рідко. Вуличні стилі відрізняються імпровізацією і змішанням елементів різних стилів танців. Якщо немає можливості навчатися в танцювальній студії, можна спробувати зробити це вдома, користуючись відеоуроками і самовчителями. Однак не варто забувати про те, що для танцюриста головне публіка, взаємодія і спілкування, що дозволяють отримати максимум драйву, без якого вуличний танець не може існувати. Також потрібно пам'ятати, що, хоч сучасні танцювальні стилі і люблять імпровізацію, майстерність виконавця головним чином оцінюється якістю виконання ним базових елементів, які йдуть в поєднанні з «стайл» - придуманими танцюристом елементами.
Саме тому з ініціативи активістів клубного об’єднання «Простір» Хмельницького міського будинку культури за підтримки Управління культури і туризму Хмельницької міської ради в рамках проекту «Мистецьке літо 2015» розпочала роботу «Відкрита літня академія вуличного танцю, яка розмістилась на літньому концертному майданчику поблизу к-ру ім. Т. Г. Шевченка. Школа буде працювати по суботах та неділях з 16.00 до 18.00.
Паралельно з цим, по вул. Проскурівська, навпроти Музичної школи №1, по суботах з 19.00 до 21.00 розпочала роботу «Літня школа поціновувачів «Сальси».
Запрошуємо усіх на майстер-класи та навчання! Навчання безкоштовне. Для усіх хто зацікавився: відповідальний тренер за напрямком «вуличного» танцю - Сергій (096)046 76 07, відповідальна за напряком «Сальса» - Катя (097) 508 03 02.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.5
39.52
42.22
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо