emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
16 Червня 2015 Сергій 1063

Міні-чемпіонат міста Хмельницького з дитячого дворового регбі «Привіт! Я – регбійний м’яч – 2015» визначив переможців!

13 червня 2015 року на чудовій галявині стадіону «Поділля» відбувся перший в історії дитячий турнір з дворового регбі!
«Дитячий турнір з дворового регбі – це логічне продовження програми «Привіт! Я – регбійний м’яч!», яка була втілена в життя, спільними зусиллями Хмельницького міського будинку культури та Федерації регбі у Хмельницькій області, у дитячих пришкільних таборах м. Хмельницький. Нашим завданням було та є зацікавити дітей займатись таким активним динамічним видом спорту як регбі. Ми вийшли на той рівень, коли діти із власної ініціативи домовляються та збираються у дворах, щоб пограти у регбі, залишаючи соціальні мережі, жертвуючи комп’ютерними іграми…» - розповідає Олексій Лещенко – дитячий тренер, діючий гравець збірної команди РК «Хмельницький».
У турнірі взяли участь п’ять дитячих команд, а саме: «Проспект» (ЗОШ № 22), «Спартак» (НВК № 10), «Дворец пионеров» (збірна міста, команда формувалась з дітей, учасників табору «Прибузька республіка»), «Школа №30. Старші» (ЗОШ № 30), «Школа №30. Молодші» (ЗОШ №30).
Глядачі, а це - батьки та родичі молодих спортсменів, активно підтримували свої команди, радіючи кожному вдалому моменту.
Переможцями стали учасники команди «Проспект» (ЗОШ № 22). Кращим гравцем визнано Володимира Місюру. Переможці, окрім оплесків, від підприємців та управління культури і туризму Хмельницької міської ради, отримали безкоштовні запрошення на атракціони парку культури і відпочинку імені М.Чекмана.
«Діти – майбутнє будь-якої країни! У цей не простий час, Федерація регбі Хмельницької області, спільно з однодумцями, а це: Хмельницька міська рада, управління культури і туризму, управління освіти, управління молоді та спорту Хмельницької міської та обласної рад, Хмельницьким міським будинком культури, партнерами та спонсорами, докладає чимало зусиль для залучення максимальної кількості молоді у секції регбі на безкоштовній основі. Років за десять місто Хмельницький відбудеться як регбійний лідер у Західному регіоні України» - підсумував Олег Плахотнюк – Президент Федерації регбі у Хмельницькій області.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо