emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
18 Червня 2015 Сергій 1586

У садибі –музеї «Самчики» стартував обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”).
16 червня 2015 р., відбулася урочиста царемонія відкриття обласного етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).Гра започаткована козаками в 2003 р. Обласний етап, метою якого є виховання юних патріотів України на засадах козацько-лицарської духовності та здорового способу життя,проводиться цього року вшосте.
Мета гри - виховання громадянина, патріота, свідомого українця, сприяння підготовці молоді до служби у Збройних Сила України. Особливого значення вона набула за останній рік , адже всі ми знаємо, що живемо в неспокійний час, коли над нашими головами літають військові літаки, коли зброя, яка стояла роками на складах, приводиться в бойову готовність. Саме сьогодні ми відчули, як треба вміти захистити Вітчизну, свою родину та себе, і бути готовими це зробити.
Перевірити спритність, мужність та витривалість учнівської молоді прибули гості: заступник голови Хмальницької ОДА, керівник апарату Леся Стебло, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олег Фасоля, доктор історичних наук, член Академії наук України, дирктор інституту Українського козацтва при АНУ , генеральний бунчужний Українського козацтва Тарас Чухліб.
В обласному етапі гри «Сокіл» («Джура» ) приймає участь 21 команда. В кожному виді змагань необхідні міць, спритність, вправність та гострий розум. Юні джури продемонструють злагоджені командні дії, індивідуальні вміння. Зокрема, учасники гри візьмуть участь у таких випробуваннях як: «Впоряд», «Рятівник», стрільба з пневматичної зброї, інтелектуальний вишкіл «Відун», «Туристична смуга перешкод», творчо-мистецький звіт «Ватра».
Гра триватиме 3 16 по 20 червня.

Представник головного штабу
гри «Сокіл-Джура»
у Хмельницькій області,
курінний отаман
Сергій Скоробогатий

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо