emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
23 Червня 2015 КВУ 958

«Місцеві вибори та місцеве самоврядування: якими будуть результати реформ?»

23 червня 2015 року в м. Хмельницькому з ініціативи обласного осередку «Комітету виборців України» спільно з Чернівецькою громадською організацією «Комітет виборців» було організовано і проведено круглий стіл на тему: «Місцеві вибори та місцеве самоврядування: якими будуть результати реформ?»
Круглий стіл розпочав роботу о 12.00 годині в приміщенні обласної телерадіокомпанії. Голова Хмельницького обласного осередку КВУ Юрій Ануфрієв ознайомив присутніх з форматом роботи круглого столу.
Експерт Чернівецької громадською організацією «Комітет виборців», кандидат політичних наук Ігор Гаврада презентував присутнім внесені до Верховної ради виборчі законопроекти про проведення місцевих виборів. Це дало змогу учасникам круглого столу зробити детальний огляд зареєстрованих у Верховній Раді законопроектів щодо проведення виборів до місцевих рад. Крім того було обговорено ймовірний сценарій проведення місцевих виборів в 2015 році;
В роботі круглого столу взяли участь депутати обласної та районної рад м Хмельницького, представники обласних організацій політичних партій та громадських організацій, засоби масової інформації.
Захід відбувся у рамках проекту «Реформування місцевого самоврядування: перші кроки до справжньої демократії!».
В ході обговорення критичні зауваження стосовно порядку формування, статусу виборчих комісій та їх членів висловив Швед В.Б. – експерт Хмельницького ОО КВУ, який має значний практичний досвід роботи в якості голови, заступника голови ОВК в попередніх виборчих кампаніях, пропозиції щодо висування, реєстрація кандидатів, територіального розподілу надали депутати Хмельницької міської ради Тарасюк П.К., Гончарук В.В., представник Хмельницької організації ВО «Батьківщина» - Бірюк Л.В., представник обласного осередку партії «Самопоміч» - Моцний М.І., представник Радикальної партії Олега Ляшка Зеленко Т.І. , представники громадських організацій.
Перед початком роботи круглого столу відбулася прес-конференція в ході якої експерт Чернівецької громадською організацією «Комітет виборців», кандидат політичних наук Ігор Гаврада відповів на десятки питань місцевих журналістів по суті прийнятого законопроекту про проведення місцевих виборів.
Присутні зійшлися на думці, що проведення місцевих виборів є нагальною необхідністю для реалізації програми реформ.
Додаткову інформацією можна отримати у голови Хмельницького обласного осередку КВУ Юрія Ануфрієва (тел. 050 546 5690, або керівника проекту п. Ігоря Баб'юка за тел. 095 464-63-49.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо