emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
25 Червня 2015 Валерій Іванюк 922

ПриватБанк додасть торгівлі лояльності клієнтів

ПриватБанк запустив нову онлайн-систему керування лояльністю клієнтів у рамках національної програми лояльності «Бонус Плюс». Нова система банку дозволить торговим підприємствам підняти продажі товарів і послуг і налагодити персональні комунікації з покупцями без додаткових затрат.

Як повідомили в банку, тепер будь-яка торгова точка може підключитися до мережі «Бонус Плюс» за декілька хвилин просто на сайті програми, а керувати своїми акціями та комунікаціями з клієнтами – через Інтернет у персональному кабінеті магазину. Підключення до програми дає можливість оперативно налаштовувати розміри бонусів, проводити акції та повідомляти клієнтам про спецпропозиції з використанням систем масових комунікацій.

«Сьогодні на бонусних рахунках клієнтів банку вже понад 335 млн гривень. Ці гроші клієнти можуть витратити саме у Вашій торговій точці і стати Вашим новим і дуже лояльним клієнтом, – говорить перший заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Вперше для українських підприємців ми відкрили можливість планувати акції та програми лояльності для окремих категорій клієнтів, будувати систему прямих комунікацій зі споживачами без додаткових затрат для торгової точки».

Про те, як використовувати можливості програми лояльності для торгового бізнесу, керувати персональними бонусними програмами та комунікаціями зі споживачами, банкіри розкажуть під час відеоконференції, яка відбудеться 24 червня о 12:00. Участь у вебінарі безкоштовна та доступна всім бажаючим. Реєстрація – на сайті https://tutorsband.com/conference/81521.

«Бонус Плюс» – це загальнонаціональна програма лояльності для торгових точок, які приймають до оплати пластикові картки. У разі оплати картками ПриватБанку торгові точки повертають клієнтові частину вартості покупки у вигляді грошових бонусів на спеціальний рахунок «Бонус Плюс» його картки. Накопичені бонуси можна витратити в будь-яких торгових точка та сервісних підприємствах, а також в інтерент-магазинах, які беруть участь у програмі.

Інформацію про підприємства – партнери програми – можна знайти не тільки на сайті http://bonus.privatbank.ua/ua/, але і в мобільному додатку «Бонус Плюс», який просто завантажити через AppStore або Google Рlay. Де б Ви не знаходилися, завжди зможете легко знайти адреси партнерів програми, щоб оплатити покупки або послуги бонусами, бути в курсі акцій і спеціальних пропозицій від партнерів «Бонус Плюс».

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.62
39.65
42.2
42.22

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо