emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
16 Липня 2015 Інна 1026

НЕ ЛЮБИТЕ ГОТУВАТИ? ВИ ПРОСТО НЕ ЗНАЄТЕ, ЯК ЦЕ ЗАХОПЛИВО

Взявши участь у кулінарному майстер-класі, кожна людина отримає корисні знання і незабутні враження

Якщо раніше навчитися готувати можна було, підглядаючи за мамою чи читаючи нудні кулінарні книги, то тепер це робити значно простіше і, до того ж, цікавіше. Все більшої популярності набувають майстер-класи з приготування різноманітних страв, від простих вареників до вишуканих салатів і десертів. Під керівництвом професійного кухаря та у веселій компанії таких же кулінарів-любителів ви не помітите, як швидко збіжить час за нарізанням овочів, ліпкою тіста чи сервіруванням страви.
Присутність професіонала, який вміє готувати усе на світі, допоможе отримати неоціненні знання і навички, кухар розкриє тонкощі різних страв і дасть поради, які стануть у нагоді ще не один раз. Наприклад, я люблю готувати і роблю це досить часто, однак тільки відвідавши кулінарний майстер-клас, я навчилася робити ідеальне листове тісто.
Якщо вам здається, що кухня – це нудне чи страшне місце, рекомендую сходити на навчання. Кухар, який сам захоплений своєю справою, неодмінно навчить інших отримувати задоволення від процесу приготування страв. А уявляєте, як вони будуть смакувати, приготовлені вашими руками, з любов’ю і радістю? А коли потім, натхненні успіхом, ви проекспериментуєте вдома і приготуєте святкову вечерю батькам чи коханій людині? Думаю, результат перевершить усі ваші очікування. Принаймні так сталося із моєю подругою. Коли її чоловік, який до цього взагалі рідко з’являвся на кухні, сходив на кілька кулінарних майстер-класів, а потім приготував запечену курку й іншу смакоту, вона була дуже щасливою. Після цього подружжя почало разом відвідувати подібні заходи і разом експериментувати на кухні.
До речі, існують майстер-класи різної складності, а тому відвідувати їх може будь-хто, незалежно від рівня підготовки і майстерності.
Якщо ви і так захоплюєтеся кулінарним мистецтвом, вмієте готувати лазанью та узбецький плов, думаєте, вам точно не потрібні майстер-класи? Тут ваші знання і навички стануть ще кращими, ви отримаєте нові ідеї, обміняєтеся досвідом з іншими фанатами кулінарії, цілком можливо, придумаєте власний рецепт відомої страви або в ході експериментів вигадаєте абсолютно нову.
Знайомі і друзі, які побували на кулінарних майстер-класах, твердять, що це дуже хороший варіант поєднати корисне і приємне. Адже суть не лише в отриманні нових знань і досвіду, це прекрасна можливість провести час у веселій компанії, поспілкуватися, розрядитися емоційно та просто відпочити. Гарна ідея – сходити на навчання із друзями, коханою людиною, дітьми чи цілою родиною. Спільні кулінарні експерименти точно підуть на користь!
Також перевагою участі у майстер-класі є те, що ви не тільки навчитеся готувати страви самостійно і дізнаєтеся найтонкіші моменти кулінарії, але зможете познайомитися із новими людьми. Смачна вечеря у колі нового оточення може змінити та покращити ваше життя. Можливо, саме на майстер-класі ви знайдете свою другу половинку, друга чи помітите для себе чудових партнерів для співпраці.
Кулінарна «терапія» дітям
До речі, бувають майстер-класи для дорослих з дітьми, а бувають виключно для дітей. Психологи переконані, що кулінарна «трудотерапія» дуже корисна для малечі. Вона привчає дітей до посидючості і дисципліни, розвиває дрібну моторику рук, старанність і працелюбність. Діти змалечку вчаться самостійності, ставлять собі мету, хай спершу маленьку, і вчаться її досягати. До того ж, у них розвивається естетичний смак і творча уява, вони починають більше цінувати працю батьків.
Навіть якщо не зважати на усі наукові дослідження, кулінарний майстер-клас – це просто весело і цікаво для дітей. Участь у приготуванні святкового торту принесе малечі набагато більше радості, ніж його споживання. А що вже говорити про дорослих? Адже дух експериментаторства є в кожному з нас!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо