emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
21 Липня 2015 Микола Кулик 974

Сьогодні 21 липня у Хмельницькому о 15:00 годині на майдані Незалежності грузинський велотурист Нодар Берідзе розкаже про міжнародний велосипедний маршруту "Всі за мир". Це вже другий велопробіг гостя з сонячного Кавказу на теренах нашої України. Слід відзначити, що стартував Нодар Берідзе 26 червня у день свого 45-ти річчя з Києва від посольства Грузії в Україні.
Грузинський велотурист вже подолав понад 1000 кілометрів, щоб привернути увагу до війни, яка відбувається на Сході нашої держави проти країни-агресора - Росії і її прихвостнів з терористичних банд ніким не признаних так званих "ДНР" та "ЛНР". Він пропагує ідею миру та здоровий спосіб життя. Ось якими містами пролягає цьогорічний міжнародний веломаршрут "Всі за мир": Київ - Житомир - Новоград-Волинський - Рівне - Луцьк - Радехів - Львів - Стрий - Сколе - Свалява - Ужгород - Мукачево - Сколе - Стрий - Івано-Франківськ - Тернопіль - Чернівці - Кам'янець-Подільський - Хмельницький - Жмеринка - Вінниця - Умань - Черкаси - Кременчук - Кіровоград - Кривий Ріг - Одеса - Миколаїв - Херсон - Нова - Каховка - Енергодар - Запоріжжя - Дніпропетровськ - Харків - Полтава - Миргород - Суми - Конотоп - Мена - Чернігів - Бровари - Київ. У Києві Нодар планує бути 24 серпня на День Незалежності України. За цей час він проїде більше 5 тисяч кілометрів.
З його розмови я дізнався, що народився він у Батумі 26 червня 1970 року. На даний час працює менеджером у Тбілісі. Взявши на 3 місяці відпустку за власний рахунок поїхав у цей велопробіг.Крім того він є позаштатним співробітником відомої телевізійної програми "Чекай мене" і помагає таким чином розшукувати людей. Після кінцевого пункту призначення у Києві,згодом планує відправитися у черговий міжнародний велопробіг "Київ - Мінськ - Москва - Київ". Кожного дня від буде проїжджати від 80 до 100 км. А ще Нодар Берідзе мріє створити велосипедну сотню, у якій мають бути щонайменше 50-ть велосипедистів із Луганської та Донецької областей і тому просить відгукнутися усіх волонтерів,спонсорів, організаційних груп та усіх тих, хто може допомогти.
Це його п'ятий велопробіг, з яких три він подолав дорогами Грузії і два - дорогами України. .

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо