emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
11 Серпня 2015 Сергій 946

09.08.2015 р в парку імені Шевченка відбувся 4-й Диво-фестиваль усвідомленого батьківства, що присвячений міжнародному тижню підтримки грудного вигодовування. Девіз цього року :«Грудне вигодовування і робота: зробимо так, щоб це працювало!».
Організатори свята : центр розвитку «Простір»,група підтримки грудного вигодовування «Щасливе материнство» та управління молоді та спорту Хмельницької міської ради. Всесвітній тиждень грудного вигодовування відзначається 1-7 серпня з метою підкреслити критичну роль і важливість грудного вигодовування для фізичного, емоційного та психологічного розвитку дитини. Дуже важливо в умовах конфлікту, який триває в східних регіонах Україні, сприяти належному годуванню немовлят і дітей молодшого віку. По традиції фестиваль розпочався п’ятихвилинним флешмобом з грудного вигодовування, де більше 20 матерів привселюдно годували своїх малюків груддю. На цьогорічному фестивалі в Хмельницькому відкрилися перші дитячі олімпійські ігри. Факел олімпійського вогню вніс представник НОК України Флейкін В.В.
Найбільше глядачів зібрали наймолодший вид спорту – перегони повзунків «Жвавий повзун» - де дітки віком від 6 до 11 місяців змагались у швидкості повзання. Батьки різними методами намагались зацікавити своїх малюків, щоб вони швидше прийшли до фінішу. Новинкою цьогорічного фестивалю було проведення перегонів ходунків,малюків які роблять перші кроки свого життя.
Без уваги не залишились і молоді татусі, які змогли показати свої вміння пеленати немовлят. Усі п’ятеро бажаючих вдало справились з поставленим завданням.
Наприкінці фестивалю було оголошено переможців перегонів повзунків та ходунків та учасників флеш-мобу грудного вигодовування. Вони отримали цінні призи від партнерів свята - відомих торгових марок виробників дитячого одягу , засобів гігієни та фармацевтичної промисловості та підприємців міста Хмельницького,які четвертий рік поспіль підтримують громадську ініціативу.
Сергій Скоробогатий

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.57
39.59
42.32
42.33

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо