emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
19 Серпня 2015 Інна 2262

ЯКИМ МАЄ БУТИ ІДЕАЛЬНИЙ КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ
Сьогодні багато людей прагнуть до успіху та самовдосконалення. Розумні ж постійно роблять вклади у своє навчання. Досить популярними уже довгий час є прикладне навчання та семінари для тих, хто хоче не тільки знати, але й уміти. З розвитком суспільства, вдосконаленням техніки виріс і рівень проведення таких заходів. Однією із невід’ємних складових є правильний вибір місця проведення навчання. Такими приміщеннями зазвичай стають зручні та надійні конференц-зали.
Сучасні конференц-зали для бізнес-форумів, ділових зустрічей, проведення навчальних занять являють собою складний апаратний комплекс. Досконало обладнана і максимум зручна зала дозволяє не тільки оптимально використовувати час при проведенні ділових зустрічей, а також значно підвищувати реальні результати від таких заходів, підвищити ефективність процесів навчання та робити перебування на зустрічі зручним і легким.
Першим, на що звертає увагу лектор при виборі залу – це розташування стола чи столів, крісел, монітора і місця, де він насамперед має знаходитися. Важливо щоб усім присутній було не тільки добре чути лектора, а також була можливість спостерігати за його діями та емоціями.
Крісла мають бути зручними і розставленими так, щоб не заважали сусіднім. Можливість власного вільного простору відноситься і до робочого столу. Окремий стіл для кожного не повинен бути малим, на ньому мають поміщатися як мінімум документи, блокнот із ручкою та склянка з водою. Якщо стіл є великим і спільним для усіх, то місця повинні бути розміщені так щоб для кожного було виділено достатньо місця, при цьому щоб речі сусідів не заважали.
Розташувавши місця для сидіння зручним для усіх чином, важливо щоб приміщення було гарно освітленим, просторим, а повітря у ньому легким та свіжим. Тому доречним є наявність кондиціонера у конференц-залі.
Якщо дані заходи проходять при значній кількості учасників, конференц-зали слід обладнувати сучасними конференц-комплексами. Їх застосування дозволяє впорядковувати процес дискусій, що значно підвищить ефективність таких заходів.
Також неможливо сьогодні уявити сучасні конференц-зали без мультимедійного проектора та екрану. Проекційний екран, фліпчарт, ноутбук та проектор є невід’ємними складовими будь-якого конференц-залу. На час конференції присутні повинні також мати безкоштовний доступ до Wi-Fi.
Таке презентаційне обладнання (електронні дошки, документ - камери і т.д.) дозволяє проектувати зображення і дає можливість ефективно донести інформацію до усіх присутніх. При цьому сприйняття поданої інформації глядачем збільшується у декілька разів. Також це підвищує ефективність семінару та економить час.
Для голови Хмельницького молодіжного клубу розвитку Степана Кушніра головними позиціями у виборі конференц-залу для проведення зібрань та тренінгів є комфортний простір та якісна мультимедійна техніка.
«Дуже важливою є наявність декількох комфортних туалетів поблизу. Також бажано, щоб неподалік було якесь кафе та зона для кава-брейку, а інтер’єр щоб був без пафосу і не відволікав від роботи, а головне - наявність кондиціонеру», - ділиться вподобаннями Степан.
В останні роки, враховуючи глобальне проникнення інтернету і збільшення швидкостей передачі даних, все більшу популярність набирає відео конференц-зв’язок. Сучасні Full системи дозволяють спілкуватися з віддаленими співрозмовниками в живу, як ніби вони знаходяться поруч з вами.
В якості пристроїв відображення можуть використовуватися плазмові або LCD-панелі, проектор з екраном, а також TFT-монітори, встановлені в президії залу.
Слухачам немає необхідності відволікатися на записи у своїх блокнотах і перемальовування схем з дошки. Їх увагу цілком сконцентровано на лектора і його виступ. Стимулюється інтенсивна колективна робота. Зорові образи схем, графіків, пояснень, написані на дошці, утримуються в голові набагато довше, ніж слова. Переглядаючи листи з «моментальних знімків» дошки, Ви виявите, що можете пригадати весь хід обговорення майже без зусиль.
Таким чином, ви отримуєте конспект, свого роду «маршрутну карту» минулого семінару, в якій збережені всі його унікальні особливості.
Якщо конференція чи навчання буде тривати більше двох годин, тоді варто звернути увагу на можливість швидкої організації у ньому чи біль нього фуршету чи кави-брейк.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо