emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
23 Листопада 2015 ОСББ "Перлина Львівського" 1310

З останньою надією звертаються до Вас ошукані власники квартир у багатоквартирному будинку за адресою Львівське шоссе 33/2 м.Хмельницького. Будівництво цього будинку розпочалось ще в 2007 році, вже давно проплочені кошти за квартири, однак і на сьогоднішній день 188 сімей залишаються на вулиці.

У людей вже є техпаспорти, свідоцтва на право власності, однак жити в будинку неможливо через повну відсутність газу та електроенергії. Звернення в різні інстанції не допомагають. Забудовник “Цивільжитлобуд” (Онишко Тамара) відверто бреше людям. Останньою краплею стало те, що вона повідомила дату включення електроенергії (дата вже минула), а в РЕМі ошелешили членів створеного ОСББ повідомленням про те, що мови про підключення й бути не може через невиконання техумов забудовником. Серед недоробленого, наприклад, відсутність кабелю 1 км, вартість якого з урахуванням робіт по прокладенню перевищує півмільйона…

Мало того, що це важкий фінансовий тягар, то навіть при обговоренні потенційно можливого самостійного виконання роботи жителями виявили ще один сюрприз. Забудовник передав будинок на баланс приватного ЖЕКу (обманним шляхом, отримавши підписи значної частини мешканців). Виключним правом укладати договори з комунальними службами з 20 березня цього року володіє ЖЕК. Проте ЖЕК не просто не приступила до обслуговування будинку, не просто не уклала ніяких договорів – за вказаною адресою ЖЕКУ просто не існує. Спроба зустрітись з його управителем Кулаковим закінчилася невдачею.

Питання газифікації залишається відкритим і овіяне не меншими таємницями. Відомо лише про заборгованість фірмі підрядчику, яку забудовник відмовляється проплочувати.

І це лише те, що вдалося дізнатись. Повного пакету документів отримати від забудовника не вдається.
Ну як бути людям?!! Від забудовника зрушень немає! Самим завершити роботи не дозволяють!
Дуже просимо розповісти про нашу біду. Забудовник продовжує продавати квартири (в неї це не єдине будівництво), ошукує людей.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.13
39.17
42.26
42.3

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо