emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
20 Грудня 2015 Дася Войтович 2823

Українська нація має багату культуру, величезний скарб якої складається з цінностей, надбаних багатьма поколіннями. В ній – джерело життєвої мудрості та настанови щодо способу життя. Вони закладені у звичаях, фольклорі та в обрядах, адже в них – світобачення та модель світосприйняття українців. В них пояснення та обгрунтування людських взаємин, цінності духовної культури, що формують окрему людину і цілий нарід. Джерело народної творчості , фольклору і правил, якими українці до сьогодні керуються в повсякденному житті. У звичаях, обрядах, фольклорі та традиціях – відображення національного світогляду, що, як і єдина мова, об'єднують людей в єдину Націю.
Однак останніми роками через ЗМІ українські неповторні традиції інтегруються, а іноді і замінюються західними (Європа – США), східними (країн Близького та Далекого Сходу), а також російськими. Чужі звичаї, чужа культура побуту та дозвілля насаджується українцям через інформаційну пропаганду антиукраїнським урядом – внутрішнім окупантом та паразитом на тілі Нації.
Тому сьогодні ми, як християнська нація, повинні бути пильними і не допустити впливу антинаціональної пропаганди на наших дітей. Ми не маємо морального права дозволити заміщення українських християнських традицій будь-якими чужого походження: хай це чи західні, чи східні, прототипи чи антиподи.
Щорічно 19 грудня українські діти отримують подарунки від імені Святого Миколая. Легенда про його життя позначена великою любов'ю до ближніх та чудесами, що відбуваються донині.
Активістки реферантурного підрозділу ВО «Тризуб» ім. С. Бандери «Жіноча Січ» та Відділу соціального забезпечення «Правого сектору» Хмельниччини дякують усім, хто долучився до організації Свята Миколая для дітей бійців Добровольчого Українського Корпусу (7 Запасний Батальйон), що сьогодні захищають наші землі від сусіда-агресора, борються за єдність та волю нашого народу. Деякі з цих дітей вже ніколи не побачать свого тата, бо він поклав своє життя на вівтар Української Національної Держави.
Понад вісімдесят дітей добровольців отримали солодощі, а також подарунки, про які вони мріяли. Без перебільшення, адже в ході підготовки до дня Св. Миколая працювала «Пошта Святого Миколая», де опубліковано перелік дитячих бажань. Переглянути їх можна за наступними посиланнями:
• http://pravyysektor.info/news/news/1211/poshta-sv-mik..
• https://docs.google.com/spreadsheets/d/1c1OcVXniyeDne..
Висловлюємо найщирішу подяку усім, хто допоміг в організації Дня Св. Миколая для діток:
• Всесвітня організація «Спілка Української Молоді», що в рамках акції «Теплом зігріємо серця» долучилася до привітання дітей добровольців зі святом;
• Фольклорний гурт «Ладосвіти» за надзвичайний виступ та проведення свята Миколая для діток добровольців;
• Вихователі та учні Хмельницької загальноосвітньої школи №19 за суттєву допомогу в підготовці свята;
• Керівництво та працівники магазинів: «Бакалія», «Сундучок» та «Берлінка» – за солодощі та іграшки для укомплектування подарунків.
Ви – надзвичайні, ми не втомлюємось дякувати Вам.
Щасливі дитячі очі та їхні посмішки – це найкращий доказ важливості та цінності цієї хорошої справи. Саме вони пробуджують віру в краще, бажання боротися, і дивлячись на них, з новою силою в серці починає вирувати надія на те, що дуже скоро цей Цвіт Нації творитиме нову історію Української Самостійної Соборної Держави зі збереженими національними традиціями, звичаями, мовою та фольклором – єдиної неповторної України.
Разом – до перемоги!
Слава Україні! Героям слава!

Коментувати:
Коментарів - 0:
Від: Адміністратор29.12.2015 15:19/
Від: Адміністратор29.12.2015 15:19qqqq
29.12.2015 15:18example

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо