emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
23 Грудня 2015 Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області 848

Вперше на Хмельниччині відбулась Школа молодого керівника юстиції!

З 15 по 17 грудня 2015 року за ініціативи Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області проведено навчання у Школі молодого керівника юстиції, в якій брали новопризначені начальники та заступники начальників територіальних управлінь юстиції області.

З вітальним словом під час відкриття даного заходу виступили начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктор Худняк та заступник директора Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Тетяна Гаман.

Під час занять слухачі мали змогу детально ознайомитись з окремими напрямками роботи органів юстиції та отримати відповіді на проблемні питання. До проведення лекцій залучались працівники Головного територіального управління юстиції.

Окремо варто відзначити активне сприяння в організації вказаного заходу працівників Хмельницького центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, якими було проведено змістовні лекції. Висвітлено питання дотримання Закону України «Про запобігання корупції», висвітлено теорію та практику електронного врядування та питання реформування державної служби в Україні.

Ноу-хау для такого роду заходу став тренінг коуча з Києва, кандидата економічних наук, доцента Лукіна Сергія Юрійовича. Слухачі в режимі інтерактивного діалогу, через виконання завдань тренера знайомились з темами: «Лідерство в сфері державної служби» та «Запобігання винкненню конфліктних ситуацій».

За позитивними відгуками аудиторії прийнято рішення продовжувати і в подальшому функціонування Школи та проводити такого роду навчання.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо