emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
29 Січня 2016 Світлана Бульбах 898

Свідоцтва про державну реєстрацію права власності на нерухоме майно замінено на Інформацію з Державного реєстру прав!

З 01 січня 2016 року набули чинності нові нормативно-правові акти у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.
Так, у новій редакції Закону України “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень” змінено порядок проведення державної реєстрації прав, строки державної реєстрації прав, розміри плати за проведення державної реєстрації прав та надання інформації з Державного реєстру прав, а також не передбачено видачу державними реєстраторами свідоцтва про державну реєстрацію права власності на нерухоме майно та витягу з Державного реєстру прав.
За результатом розгляду заяв про проведення державної реєстрації права власності державним реєстратором взамін свідоцтва про державну реєстрацію права власності на нерухоме майно та витягу з Державного реєстру прав формується інформація з Державного реєстру прав, яка буде свідчити про зареєстроване право власності та містити відомості про майно, власників тощо.
Така інформація може надаватись як в електронній так (за бажанням заявника) і в паперовій формі та має однакову юридичну силу і містить обов’язкове посилання на Державний реєстр прав.
Звертаємо увагу жителів Хмельниччини, що інформація в паперовій формі друкується на аркушах паперу формату А-4 без використання спеціальних бланків, проставлення підпису та печатки державного реєстратора.
У разі виникнення питань щодо отримання інформації з Державного реєстру прав чи питань щодо проведення державної реєстрації прав на нерухоме майно можна звернутися за консультативною допомогою до працівників відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Хмельницького міськрайонного управління юстиції, який знаходиться за адресою:м. Хмельницький, вул. Пилипчука, 3, каб. №6, або зателефонувати за номером 65-26-49.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо