emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
23 Лютого 2016 Людмила 1192

Кожний автовласник час від часу мріє змінити автомобіль. Причин для цього виникає немало, та найбільш поширена – змінити автомобіль на більш нову і сучасну модель. Коли купуєш автомобіль в автосалоні, то складнощів при реєстрації у власника не виникає, всі документи оформляються в самій організації. Однак, якщо авто купується не новим, «з рук», тоді новому власнику доведеться всю процедуру реєстрації провести власноруч. Для тих, хто робить це вперше, даний процес виглядає досить незрозумілим і складним. Тож, деякі автомобілісти звертаються до посередників (так званих «бігунків») між Територіальними сервісними центрами та автовласником, які і пропонують свої послуги у процесі переоформлення.

З метою налагодження партнерських відносин між відвідувачами та працівниками сервісних центрів МВС в Хмельницькій області, поліпшення процедури реєстрації транспортних засобів, в операційних залах ТСЦ свою допомогу вам запропонують адміністратори, які нададуть Вам кваліфіковану консультацію у вирішенні будь-яких питань, що стосуються державної реєстрації, перереєстрації, оформлення безкоштовних договорів купівлі-продажу, зняття з обліку транспортних засобів усіх типів, видачі та обміну посвідчень водія.

Керівництво Регіонального сервісного центру МВС в Хмельницькій області і надалі продовжуватиме вдосконалення діяльності своїх підрозділів, для створення простих і комфортних умов для відвідувачів.
Прес-служба РСЦ МВС в Хмельницькій області

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо