emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
16 Березня 2016 Людмила 1413

Алгоритм дій водія під час втрати або викрадення номерних знаків.
Всі автомобілі, які зареєстровані на території країни мають отримати відповідні номерні знаки, які мають відповідати державному стандарту України. При реєстрації чи перереєстрації транспортного засобу на автомобіль видають два номерних знаки; один номерний знак на мототранспорт, мопед, причіп та напівпричіп. У тому випадку, коли замінюють номерний знак(крім випадків їх втрати або викрадення) проводиться перереєстрація транспортного засобу із зміною свідоцтва про реєстрацію (технічного паспорта). При цьому попередньо видані номерні знаки вилучаються. На заяві в обов’язковому порядку ставиться відмітка про їх вилучення із зазначенням дати вилучення та підпису уповноваженої посадової особи.
Номерні знаки, які були вилучені, повинні оприбутковуватись як такі, що вже були у користуванні і при їх відповідності встановленим вимогам можуть видаватися для повторного використання або знищуватись.
Якщо номерні знаки викрадені або втрачені, працівники територіального сервісного центру проводять перереєстрацію транспорту після внесення відповідної інформації до бази даних. В обов’язковому порядку до матеріалів справи долучається пояснення власника (акт службового розслідування для юридичної особи) щодо їх втрати.
Знайдені номерні знаки після видачі нових вважаються недійсними і здаються до сервісних центрів МВС.
Прес-служба РСЦ МВС в Хмельницькій області.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо