emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
26 Травня 2016 Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області 1030

Відтепер видача свідоцтва про народження дитини безпосередньо у пологовому будинку - не пілотний проект, а постійний сервіс юстиції

Щоб зробити маленький внесок для комфорту жінок, які народжують майбутнє покоління та забезпечити реалізацію реформ, спрямованих на спрощення доступу громадян до адміністративних послуг щодо державної реєстрації народження дитини, 25 травня 2016 року у Хмельницькому обласному перинатальному центрі на фінішну пряму вийшов пілотний проект щодо видачі свідоцтва про народження дитини безпосередньо у пологових будинках.
З привітаннями та подарунками для батьків новонароджених дітей завітали радник Міністра юстиції України, народний депутат України Алексєєв Ігор Сергійович, начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Худняк Віктор Анатолійович, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Корнійчук Олександр Олександрович, директор Департаменту охорони здоров'я Хмельницької обласної державної адмінстрації Цуглевич Яків Миколайович та заступник головного лікаря з акушерсько-гінекологіччної роботи, керівник Хмельницького обласного перинатального центру Притуляк Лариса Вікторівна.
Представники органів юстиції та Хмельницької обласної державної адміністрації коротко розповіли про суть пілотного проекту спрямованого на спрощення бюрократичних процедур, швидкого і якісного доступу громадян до адміністративних послуг, привітали новоспечених батьків і висловили найщиріші побажання новонародженим громадянам України.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо