emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
29 Липня 2016 Иван Федорович Сторожук 1075

Перші плоди Євроінтеграції: хмельничан почали годувати наповнювачем для підгузків.

Напено, не залишилось в нашому місті людини яка б не помітила нових торгових точок з продожу молочної продукції. Зазвичай, це автомобіль багажне відділення якого завалене порожніми пластиковими пляшками, а з дверей віглядає жіночка, що пропонує нам молоко, сметану, масло та інші молочні продукти за дивно низькими цінами. Хто вже встиг придбати щось з асортименту пересувних точок, мав помітити, що не тільки ціна, а й смак молочних продуктів дещо відрізняється від "сільских", які ми переважно вживали всі роки незалежності.

Що ж насправді нам продають?

Як виявилось, в останні два роки відомі виробники сільскогосподарської, медичної та промислової хімії розширили ассортимент своєї продукції на українському ринку. Більш доступними для загалу стали харчові добавки та хімікати, які раніше використовувались лише на кондитерських фабриках та у пекарнях при массовому виробництві, наприклад, "Пташиного молока", морозива, пухких пиріжків та тістечок. Потенційні покупці "хімії" не змусили себе довго чекати, адже Інтернет заповнений рецептами приготування дешевих продуктів харчування за допомогою вишезгаданих речовин. Ось так і отримали ми на свої столи нові види молочної продукції, які виготовляють у досіть цікавий спосіб.

Молоко відновлене.

Виготовлене з води та порошку сухого молока - само по собі не шкідливе, але й не дуже корисне. Щоб воно не псувалось у нелегальних точках продажу у спеку (воно не кисне, як справжнє, а гниє) - виробники додають туди антибіотики. Що буде з іммунітетом людини, яка постійно отримує дозу антибіотиків, пояснювати не треба - це зрозуміло навіть дітям.

Сметана та інші "густі" продукти.

Виробляють з того самого порошку сухого молока (ціна порошку близько 60 грн. за 1 кг.), пальмової або іншої рослинної олії та (УВАГА!!!) - загущувачів з міжнародним маркуванням Е400 - 499. Це речовини, що утримують у собі вологу і надають продукту необхідну густоту - не дають розтікатись. Практично це ті ж самі абсорбенти, що використовують у дитячих підгузках, тільки меншої фракції. Комбінуючи кількість сухого молока, загущувачів, пальмової олії та смакових добавок - можна отримати будь-який "молочний" продукт - не тільки сметану, а й сири, масло та інші.

І не лише "молоко"...

"Не пий водичку, печінка розтане" - саме такі слова підходять новій українській казці про автомати з розливу води. Це "диво техніки" з'явилось на наших вулицях також зовсім недавно і своїй появі забов'язане тим самим виробникам хімічної продукції сміливо ступившим на наш ринок. Чому раніше до цього ніхто не додумався? Адже фільтри води існують давно, а система розливу досить проста. Відповідь проста - у "живій" воді завжди присутні мікроорганізми - і як би ви її не фільтрували все одно буде нашарування їх рештків на фільтрах, резервуарах та трубах подачі - що з часом потребує досить жорсткої хімічної чистки аппарату та збільшує ризик зараження або отруєння такою водою. Тому продавати можна лише "мертву" воду - вона спокійно зберігається та не псує аппарат на відміну від звичайної. "Вбивають" її все тими же антибіотиками, які практично не відрізняються від тих, що використовуються у скотарстві та птахівництві. Нагадаю Вам, що останні дослідження ВОЗ підтвердили, що за кілька десятків років послаблення іммунітету людства в наслідок щоденного вживання антибіотиків може призвести до повного вимирання нашого біологічного виду.

Виходу немає...

Поліція, податкова та інші служби обходять нелегальні точки стороною. Так само їх не помічають "кишенькові монстри олігархів" - сучасні журналісти. Отримати якусь документацію або пояснення щодо походження "молочних" продуктів безпосередньо на місці реалізації - не вдалося жодного разу. Проста відмова - "я лише продавець" - знімає всю відповідальність з жіночки у авто. Чи проходить подібний "хімічний" геноцид у інших містах України - треба перевірити. Ймовірно, що це процесс загальнодержавний.

P.S. Краплинка оцту у "хімічному" молоці буде пінтитись, а йод змусить "сметану" стати блакитною, якщо там є крохмал, проте не виявить "підгузковий абсорбент".

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо