emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Вересня 2016 Заспа Ірина 822

Дізнались «Секрети домашніх тварин» під відкритим небом

Близько пів тисячі хмельничан та гостей міста саме так провели вечір вівторка. Адже, вчора, 13 вересня, просто неба посеред стадіону відбувся показ мультфільму "Секрети домашніх тварин". Який організувала студрада Хмельницького національного університету. Усе, що було потрібно аби потрапити на кіно-вечір – гарний настрій та покривало чи каримат. Дізнаватись секрети домашніх тварин прийшли як дорослі так і діти.

Запитуємо у гостей заходу про їхні враження:

–Класно провели час. Дуже раді що у нас влаштовують такі заходи. Ми б могли провести цей день просто удома, а натомість подивилися мультик на свіжому повітрі, випили кави.
–Хотіли піти якраз не цей мультфільм у кіно, але не вийшло. Після роботи саме те, що потрібно. Єдине, що трішки засмутило – це поведінка людей, особливо, коли вони ходили туди-сюди перед екраном. ( Яна та Вікторія 21 рік )
– Мені дуже сподобався цей захід і я хотіла би, щоб таких моментів в студентському житті було побільше. Але розчарував кінець, коли всі почали підійматися, хоча мультфільм ще не закінчився.
– Сподобався і мультфільм, і атмосфера, яка була на стадіоні. Я дуже задоволена, адже під час таких заходів можу зустрітися й провести чудово свій час з друзями. ( Діана й Анастасія 18 років)
– Був приємно вражений роботою студради. Але розчарований поведінкою деяких студентів, куріння, розпивання алкоголю і на цьому не закінчилось. Хоча усіх перед переглядом попереджали, про заборону алкоголю та паління. Звичайно, вини студради в у цьому немає. Незважаючи на це провів гарно час з коханою дівчиною і друзями. ( Іван 20 років )
– Не думала, що буде так багато людей, дуже неочікувано. Особисто мені, сподобалося. Добре, що хоч рідко, але таке влаштовують. Атмосфера була досить піднесеною. Кіно-вечори – це чудово, хотілось би, щоб влаштовували таке частіше, можливо тоді не буде так лякати цей натовп :) ( Аліна 18 років )
– Дуже вразило те, що в нас починається зароджуватись масовий відпочинок на кшталт європейського зразка. Всі дружно на килимках ласували солодощами та дивились мультфільм. Діти в захваті! Так тримати! ( Юрій 32 роки )

Бережіть себе та пам’ятайте – рівень життя суспільства напряму залежить від рівня культури кожного з нас! Тому, будьмо взаємоввічливими, не викидаймо сміття поза урну, не палімо та не розпиваймо алкоголь в громадських місцях. І буде нам щастя та кіно-вечори просто неба!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.02
42.03

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо