emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
23 Січня 2017 РПЛ Кам'янець-Подільський більше на kam-pod.ye.ua 1238

Радикали відзначали День Соборності (Злуки) України
22 січня 2017 року в місті Волочиськ Хмельницької області активісти Радикальної партії святкували День злуки. Радикальна команда, що налічувала колону з 200 чоловік, на чолі з народним депутатом України, від Радикальної партії Олега Ляшка Василем Амельченко, взяла участь в урочистостях на межі Хмельницької та Тернопільської областей, де на мості «Злуки» відбулося урочисте воз'єднання жовто-блакитного стягу.
Активісти Радикальної партії Олега Ляшка поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної Сотні у місті Волочиську, де вшанували пам’ять загиблих Героїв України за нашу Незалежність хвилиною мовчання.
Учасники святкової ходи довели важливість та значимість Соборності в Україні - свідченням актуальності (цього) заходу стала чимала кількість охочих взяти участь у святкуванні, на яке з’їхалися представники Радикальної партії Олега Ляшка з 12 областей. Радикальна партія ще раз довела - День Соборності – це не просто державотворчий акт, це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.
На мітингу з нагоди Дня Злуки виступили: народний депутат України В.В.Амельченко, Голова Хмельницької територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка – Зеленко Тетяна Іванівна, Голова Волочиської районної організації Радикальної партії Олега Ляшка – Байдич Л.М. та голови інших обласних осередків, які зазначили, що ніхто не зможе заперечити нашого прагнення жити в незалежній, єдиній та вільній Україні. Василь Амельченко, народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка: «Це свято нагадує нам, що Український народ реалізував своє багатовікове прагнення жити у соборній державі, сповідувати єдині національні і суспільні цінності, спільними силами дбати про добробут народу. Як писав (справжній українець) видатний український письменник, поет, публіцист, перекладач, учений, громадський, політичний діяч та засновник Радикальної партії Іван Франко: «Ми мусимо навчитися чути себе українцями — не галицькими, не буковинськими українцями, а українцями без офіціальних кордонів . Дякую всім, хто взяв участь в цьому заході, дякую м. Волочиську «місту-з’єднання українського народу», ланкою історичного Відродження».

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.5
39.52
42.22
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо