emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
1 Лютого 2017 Анатолій Савчук 1028

Шановна спільнота, Ви мабуть пам'ятаєте як ми всі разом у 2014 році відстоювали Хмельницьке державне ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ протезно-ортопедичне підприємство і в судах, і на майдані перед Кабінетом Міністрів України, в пікетах під заводом. Тоді всім нам разом вдалося відстояти робочі місця хмельничан, протезно-ортопедичні вироби для хмельничан з інвалідністю, можливість реабілітації для діток з важкими формами ДЦП, реабілітаційне відділення для поранених учасників бойових дій, врешті-решт і податки в місцевий бюджет. Дікую ще раз П.Розенко за проявлену державницьку позицію, за те, що не допустив руйнацію підприємства. Але сьогодні, випадково, взнаю від колег громадських активістів, що на заводі вже 7 років простоює обладнання для виготовлення спеціального ортопедичного взуття, яке користується найбільшим попитом у громадян, що потребують його. Викликає і обурення, і подив бездіяльність керівництва заводу, якому відомо, наскільки в області потрібне ортопедичне взуття високої якості, яке можливо виготовляти на простоюючому обладнанні. Область має чи не найбільшу в Україні кількість осіб з інвалідністю, які потребують послуг цього унікального підприємства, область має величезну кількість громадян, що живуть на межі бідності через відсутність робочих місць - здавалося б гайда, запускаймо обладнання в роботу, додасться ще зо п'ять робочих місць, збільшиться кількість замовлень на взуття, і, відповідно збільшуватимуться надходження в місцевий бюджет, буде максимально задоволений попит на ортопедичне взуття мешканців області. Але ні, мабуть керівникам заводу це не цікаво, мабуть вони не планують працювати для хмельниччини, ліпше давати дорогу іншим фірмам, фірмочкам, фірмусям з інших регіонів. Але що то за зацікавленість, сподіваюся що на це питання дасть вичерпну відповідь НАБ України. Мені, як людині небайдужій, боляче спостерігати, як піднятий з руїн байдужості, силами ентузіастів та фанатів своєї справи, перспективний завод знову намагаються знищити, попри всі перспективні і сучасні плани по розвитку виробництва і реабілітації одночасно, що не робиться на жодному аналогічному українському підприємстві. А ми кажемо що там на горі щось не так відбувається, тут під носом бездіяльні керівники роблять те, що їм заманеться. Отже, я висловлюю недовіру керівництву заводу, виявляю сумнів щодо прозорості їх діяльності та щирості прагнень будувати європейську державу, за професіоналізм керівників, у такий важкий для країни час, говорити взагалі немає сенсу. Звертаю увагу керівництва області, міста на кричущу бездіяльність керівництва підприємством! Завод, як і Україну не здамо ні олігархам, ні ділкам! Небайдужі громадські діячі та об'єднання долучайтеся!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо